kizlar yardim edin..

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Kızlar Bizim aramızda resmi nikah var ama dugune bi hafta kaldi.... bu aralar cok stresliyiz ikimizde ama bugun esimi cok sıkıştırdım kiza bakiyorsun diye. Cok kiskancim biliyorum ama elimde degil ama gerçekten ne zaman bi kiz gecse onumuzden onu o tarafa bakarken yakaliyorum. Yemin ediyo bakmıyorum diye ama biliyorum gozu takikiyo. Neyse bugun yine onumuzden nerdeyse yari ciplak bi kadib gecti esim yine o tarafa dalip gitmisti tabi bu yuzden kavga ettik . O da bana nispet yapmak icin sende erkege bakiyorsun bakma adama diyerek eliyle koluma carpti :(((( dugunu iptal etmeyi ayrilmayi dusunuyorum zaten cok cabuk sinirlenir ama bana dokunması coj kirdi beni cok kotuyum akil verin napayim

iş baştan belli olur .
bence böyle şeyleri sürekli oluyorsa ve o itmesi çok yanlış güvenini sarsdıysa bitirin çünkü evliliktete devam edebilir.

Benim cok yakin tanidigimda ayni. Goz capkini.
Neden yapiyosun deyince " Allah goz vermis kullanmayim mi " der.
Onlar icin durum normal bisi. Bu tanidigin karisi duruma alisti hatta guzel kadin gorsun kendi gosterir..
Ya kabullenceksin yada vazgeciceksin.

Kızlar Bizim aramızda resmi nikah var ama dugune bi hafta kaldi.... bu aralar cok stresliyiz ikimizde ama bugun esimi cok sıkıştırdım kiza bakiyorsun diye. Cok kiskancim biliyorum ama elimde degil ama gerçekten ne zaman bi kiz gecse onumuzden onu o tarafa bakarken yakaliyorum. Yemin ediyo bakmıyorum diye ama biliyorum gozu takikiyo. Neyse bugun yine onumuzden nerdeyse yari ciplak bi kadib gecti esim yine o tarafa dalip gitmisti tabi bu yuzden kavga ettik . O da bana nispet yapmak icin sende erkege bakiyorsun bakma adama diyerek eliyle koluma carpti :(((( dugunu iptal etmeyi ayrilmayi dusunuyorum zaten cok cabuk sinirlenir ama bana dokunması coj kirdi beni cok kotuyum akil verin napayim

canım bu konuda cok haklısın kesınlıkle sana el kol vs hos degıl..ama benım tavsıyem ancak su olabılır..öfkeyle kalkıp zararla oturmaa

eşin dıyorum artık bende nıkah var sonucta yanı onu ne zamndır tanıyorsun..genelde nasıl? sana karsı kaba mı
? oyle itip kakma huyları var mı? yanı bekara karı bosamak kolay gelır sana soyle boyle yap dıyemem ama dedıgım gıbı genelde nasıl bu cok onemlı...
bır de sureklı kıskanclık yapıyorsan artık sınır gelmıs o da tam patlamıstır .oylesıne bakıyordur belkıı ve sen onu kotu seylerle ıtham edıyor olabılırsınn..bır de dugun zamanı cooooooook stres olur genelde hıc tartısmadıgın kadaar tartısırsın...yanı ustuste gelmıs olabılırr..germeyın bırbırınızı..
hee ama dersen aslında ben nıkahlandım ama evlenmek ıstemıyorum bu coooooook ayrııı

Canim cevapladigin icin cok tskler ama esim normalde bana cok cok iyi davranir guzel karim lafi nikahtan sonra agzindan dusmedi hic yani normalde cok iyidir lafimi dinler cokta seviyorum ama gel gor ki sinirlenince kendini kaybediyor cok asiri sinirlenirse napacagini kestiremiyorum grrci yapmam diyo ama korkuyorum kizlar onu o kadar cok seviyorum ki bi sinir aninda bana bisey yaparsa keainlikle ayrilirim bunu yasamaktan korkuyorum ne yapicam simdi dugunu iptal mi edeyim

Canim cevapladigin icin cok tskler ama esim normalde bana cok cok iyi davranir guzel karim lafi nikahtan sonra agzindan dusmedi hic yani normalde cok iyidir lafimi dinler cokta seviyorum ama gel gor ki sinirlenince kendini kaybediyor cok asiri sinirlenirse napacagini kestiremiyorum grrci yapmam diyo ama korkuyorum kizlar onu o kadar cok seviyorum ki bi sinir aninda bana bisey yaparsa keainlikle ayrilirim bunu yasamaktan korkuyorum ne yapicam simdi dugunu iptal mi edeyim

tatlım bak bu cok onemlı karar ve bır baskasının demesıyle yapılacka bırsey aslaaaaaaaaaaa degıl....genel durumu ıyıyse ben bır sıkıntı gormuyorum ama sen de cok sıkboğaz etme ona bakma buna bakma dıyeee...

Tmm da simdi koluma vuran yarin daha kötüsü nu yapmaz mi

senın ıcın tek sıkıntı bu demı canım..yanlsı anlama lutfen amaa yanı sen bahane aramıyorsun demı.

bak lutfen yanlıs anlama

sen sevıyorsun demı esınıı..du en ıyısı sana ozelden atayımm

Back
X