Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Kızlar yardım edin !!!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

hatunhatun

Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
11
0
6
35
Adana
Saçlarım, kendimi bildim bileli hep yağlıydı, bir gün yıkamasam ertesi gününe hemen yağlanırdı, ben bu durumdan şikayetçiydim fakat saçlarım sağlıklı ve parlaktı, hiç dökülme problemim de olmazdı. Ne olduysa bu yaz oldu. Önce dökülmeye başladı, saç diplerim aşırı kaşınıyordu, doktora falan gittim dökülme biraz durdu. Fakat zamanla saçlarım aşırı kurudu, cansızlaştı, kuaförüm fazla sıcak suyla yıkamaktan olabilir dedi ve her gün yıkama dedi, bunlara birkaç aydır dikkat ediyorum fakat saçlarım düzelmedi hala çok yıpranmış durumda ve cansız, aşırı kuru, çok elektrikleniyor, şek,l veremiyorum. Önerebileceğiniz bir şeyler var mı? Tekrar eski yağlı saçlarımı istiyorum. Anladım ki kuru saç hiç iyi değilmiş.

Canım, yediklerimiz de saçları çok ama çok etkiler. Kendimi bildiğim bileli daha kuru saçlarım olduğundan bir çok şeyi denedim bugüne kadar. Ki artık saçlarımın neye ihtiyacı olduğunu da biliyorum. Böylece kuru olmalarını ve hacimsiz olmalarını da engellemiş oluyorum.
Öncelikle magnezyum, kalsiyum ve omega 3'lere (ben balık yağı kullanıyorum her gün) bakmak lazım. Benim magnezyum sorunundan oluyor saç kuruluğu genelde. En azından bunu direk farkediyorum. iherb sitesinden bu üçünü dengeli bir şekilde karşılayacak ürünler alıyorum ve onların sayesinde gerçekten saçlarıma (tenime, beynime :) evet beynime ve tabii ki bedendeki bir çok sisteme) inanılmaz faydalı geliyor. E tabii bunların yanı sıra da haftada bir gün saf hindistan cevizi yağı kürü yapıyorum saçıma - bu hem parlaklık veriyor, hem de canlandırıyor.

Eğer daha detaylı bilgi almak istersen benden, kullandığım ürünlere dair falan .. özelden yazabilirsin :).

Umarım biraz yardımcı olmuşumdur, sevgiler

balık yağını nasıl kullanıyorsun tam olarak nerden temin ediyorsun fiyatı ve faydaları nedir canım yazabılırmısın ?

balık yağını nasıl kullanıyorsun tam olarak nerden temin ediyorsun fiyatı ve faydaları nedir canım yazabılırmısın ?

Tatlım, iherb sitesinden sipariş ediyorum ben balık yağımı, ki en kaliteli ve güvenilir yağlardan biri bu. Cod liver oil diye yazacaksın arama kısmına, markası da 'garden of life'. O kadar pahalı da değil. Ben her sabah kahvaltıdan sonra bir tatlı kaşığı alıyorum. Ağızda biraz tutmak gerekiyor yutmadan önce ki böylece tükürüğünle karışıyor ve daha iyi etki sağlıyor, kalbine ve diğer önemli iç organlarına.

Saça verdiği güzellik dışında, tırnaklarını güçlendiriyor, kemiklere etkisi var ve bariz bir güzellik veriyor tene, hatta anti-aging (yani yaşlandırmayı yavaşlatan da) etkileri bile var. Ki dediğim gibi ben kullanmadığım zamanlarda (seyahat ettiğimde) yüzümde, tenimde ve saçımda (daha çok dökülüyor) bu farkı görüyorum. Şişe bir kere açıldıktan sonra buz dolabında muhafaza edilmesi gerekiyor. Bir şişe normalde - eğer her gün kullanırsan - bir/iki ay gider.

:) Umarım yardımcı olur bu bilgi sana da.

Sevgiler

teşekkür ederiim canım KalpKalpKalp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…