Canım, yediklerimiz de saçları çok ama çok etkiler. Kendimi bildiğim bileli daha kuru saçlarım olduğundan bir çok şeyi denedim bugüne kadar. Ki artık saçlarımın neye ihtiyacı olduğunu da biliyorum. Böylece kuru olmalarını ve hacimsiz olmalarını da engellemiş oluyorum.
Öncelikle magnezyum, kalsiyum ve omega 3'lere (ben balık yağı kullanıyorum her gün) bakmak lazım. Benim magnezyum sorunundan oluyor saç kuruluğu genelde. En azından bunu direk farkediyorum. iherb sitesinden bu üçünü dengeli bir şekilde karşılayacak ürünler alıyorum ve onların sayesinde gerçekten saçlarıma (tenime, beynime :) evet beynime ve tabii ki bedendeki bir çok sisteme) inanılmaz faydalı geliyor. E tabii bunların yanı sıra da haftada bir gün saf hindistan cevizi yağı kürü yapıyorum saçıma - bu hem parlaklık veriyor, hem de canlandırıyor.
Eğer daha detaylı bilgi almak istersen benden, kullandığım ürünlere dair falan .. özelden yazabilirsin :).
Umarım biraz yardımcı olmuşumdur, sevgiler[/QUO
Hiç bu açıdan düşünmemiştim, olabilir aslında,çünkü bazı sorunlar nedeniyle kendime dikkat edemedim, kilo verdim.. Teşekkürler canım söylediklerini dikkate alacağım, sevgiler :)