Kızlar Yardım Edin :((

okuyucuu

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
3.357
5.656
358
İstanbul
Merhaba Hayırlı Sabahlar Kızlar;

İlk önce kendimden bahsedeyim 24 yaşındayım.Mobilya firmasında Proje Sorumlusu olarak 3,5 senedir çalışıyorum.Şu aralar aşırı mutsuzum halime şükretmem gerekirken,herşeyden bıkmış halde dolaşıyorum. Şuan işyerindeyim bizim işler hep yoğundur.Ama elim kolum kalkmıyor resmen bıkmış haldeyim yapmak istemiyorum iş getiren müşterilere bile içimden niye geldin ki , ufff yine mi diyorum :/ halbuki bayram tatilini de doyunca yaptım 10 gün kadar.. Hani bi ara ver diyenler olacaktır onun için diyorum. Ara verdiğim halde böyleyim resmen kendime gelemiyorum heyecanım,şevkim,hayallerim hepsini attım çıkardım hayatımdan sanki.. ne yapacağım böyle nasıl kendime geleceğim bu durumda olan arkadaşlar varsa dertleşmek isterim ..

Ruhani bunalımlar. Kimde olmuyorki zaman zaman. Hep aynı rutin işler olunca bıkkınlık yaşanıyor. Bende öyleydim bir kaç gün öncesine kadar. Hep negatif yüklü olmayın. Arkadaşlarınızla sohbet edin kahve için iyi gelecektir. Çok üstüne gitmeyin durumun.

işini sevmiyorsanda bunlar zor gelebilir sana...yada tatil dönüşü genelde böyle hissedilir...hatta yaz ayı boyunca bile bu şekilde olan arkadaşlarım var..geçici olduğunu düşünüyorum..

üstüne gitmemek mantıklı katılıyorum. ama hep aynı şeyleri yaptığımdandır herhalde mecbur kalıyorum.

işini sevmiyorsanda bunlar zor gelebilir sana...yada tatil dönüşü genelde böyle hissedilir...hatta yaz ayı boyunca bile bu şekilde olan arkadaşlarım var..geçici olduğunu düşünüyorum..

işimi seviyorum aslında hatta yenilik yapmak istiyorum hayallerimde var ama elim kolum kalkmıyorrrr

Evden işe, işten eve bir hayatınız varsa bunalmanız normal. Biraz hayata karışın.

Evden işe, işten eve bir hayatınız varsa bunalmanız normal. Biraz hayata karışın.

aslında iş dışında yapacağımız aktivitelerde önemli sanırım her yaptığımız şey insanı rahatlatmıyor bence geziyorsun eğlenmeye çalışıyorsun ama tad almıyorsun meselaa

aslında iş dışında yapacağımız aktivitelerde önemli sanırım her yaptığımız şey insanı rahatlatmıyor bence geziyorsun eğlenmeye çalışıyorsun ama tad almıyorsun meselaa

Neden tat almıyorsun? Eğlenmeye çalışmakla olmaz ki zaten. Eğlenmek üzerinde çalışılacak bişey değil. Ya eğlenirsin ya eğlenmezsin.

Neden tat almıyorsun? Eğlenmeye çalışmakla olmaz ki zaten. Eğlenmek üzerinde çalışılacak bişey değil. Ya eğlenirsin ya eğlenmezsin.

mesela şöyle söyliyeyim işten çıkınca eve gitmeyip arkadaşlarımla cafeye gideyim diyorum düşünürken bile aaan ne gerek var git uyu dinlen diyorum kendimi biraz zorlayıp gidiyorum. kös kös oturup arkadaşlarımı dinliyorum muhabbeti ilerletmek içimden gelmiyor.

Bekarsaniz asik olun evliyseniz spor yapin gecici bir durum oldugunu bilin kendinizi yipratmayin arada hepimize olur
Sakin cikolata yemeyin kilo alinca moraller daha da bozulur :)
Guzel bol gulucuklu gunler dilerim size

O zaman hafif çaplı bir depresyon durumu olabilir. Bi uzmanla görüşmekte fayda var.

Şimdi ki gençler böyle hiç bir şeyden tad almazlar, keyif almazlar. Sorun yokken sorun çıkartılar dertsiz başlarına. Çok çabuk tükeniyorlar çok çabuk... Bir işe veya hobbiye başlarlar, başlar başlamaz bıkarlar. Valla şu bir kaç gündür burda ki konuları okuyunca çok üzülüyorum, nasıl bu gençlere emanet edeceğiz ülkemizi.

Konu sahibi tad alamıyorsanız ise o zaman liste yapın. Nelerden hoşlanıyorsunuz, sizi mutlu eden nedir ve ona göre hobi edinin.

Eğer hiç birşeyden hoşlanmıyorsanız ise veya hiç bir şey sizi mutlu etmiyorsa o zaman bir piskoloğa görünün derim.

Bekarsaniz asik olun evliyseniz spor yapin gecici bir durum oldugunu bilin kendinizi yipratmayin arada hepimize olur
Sakin cikolata yemeyin kilo alinca moraller daha da bozulur :)
Guzel bol gulucuklu gunler dilerim size

ay çok teşekkür ederim :) hepimiz mutlu olalım şükür dilimizden eksik olmasın. bekarım da aşık olabilmek o kadar kkolay ollmuyor sanırım :))))))

konu sahibi arkadasım bu aralar bende öyleyim bıkkın tatsız tuzsuz bi hayatım var

ay çok teşekkür ederim :) hepimiz mutlu olalım şükür dilimizden eksik olmasın. bekarım da aşık olabilmek o kadar kkolay ollmuyor sanırım :))))))
Gulumse erkekler pozitif kizlari sever :)
Eve tikilma gez dolas ummadigin yerde ciksin karsina :)

peki o zaman en son çare psikologa gideceğim sanırım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…