kızlar yardım edinn..:(:(:(

Carpediem25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
188
2
116
az önce doktordan geldi 29 haftalık gebeyim bebeğimin kilosu 1.150 boyu 34 santim gecen ay 33 uzamamış hiç doktor 27 haftalık boyu dedi çok üzüldüm süt içemiyodum ondandır dedi birde aşırı kilo aldım 60la gebe kaldım simdi 76yım doktor 2 kilo alabilirsn en fazla dedi diyette vermedi ben şimdi ne yapcamm nasıl kilo almayı engellicem bebeğim için napcam

ne alaka ya sen bu doktordan eminmisin benim bebeğim 27 haftalık boyu 28 cm ve gayet herşeyi normal + benim arkadaşlarımdan duydum 30 kg alan var hamileliğinde madem çok görmüş diyet verseymiş yok illa doktorda ısrarlıysan ekmek makarna pilav gibi kg aldırcak şeylerden uzaklaş

canım hiç canını sıkma..
belki bu ay senin beslenmen biraz düzensizdi,belki bu dönem bebeğin senden iyi beslenemedi..
sen şimdi sürekli kuracaksın kafanda,sütmü azdı,yoğurtmu diye..
ama şu var afrika da hiç beslenmeyen hatunlar ne yapsın? bebeğinin bu ayki alacağı kilo buymuş demek ki..
daha dönüşü varmı?? yok..
sen bu saatten sonra beslenmene dikkat et,buğday ekmeği yerine çavdarı seçersin..meyveni sütünü çoğaltırsın..
sen daha iyi bilirsin..
ama unutmaki bebekler üzüntünü stresini hemen farkederler..sen üzülürsen dünyayı yesen bebeğin faydalanamaz..
neşeyle ye,sağlıklı olanı ye..
inşallah alır kilosunu bebeğin ki şu an ki bile altta yazılanlanla çok farklı gelmedi bana:)

benim derdim bebeğin kilosuyla değilki kendi kilomla bana kalsa 100 kiloda olurum ama 2 kilodan fazla alırsan normal doğum olmaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…