Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hevesini kaçırmak istemem ama geçen ay benimde bundan daha koyu çıkmıştı ama regl oldum. Sabah testi tekrarla 5 dk içinde çkmazsa batı bekle derim.Kizlar adetime 8 gun var test yaptım bugün akşam 7 de 5 dakka bekledim bise çıkmadı testi yüksek biyerw koymuştum unutmuşum şimdi hatırladım baktım böyle çıktı ikinci çizgi kafam çok karışık lütfen yardım edinEki Görüntüle 1861143
Hayırlısı insallah canim zaten olursa mucize korunuyoruz düşün yani iki kizcem var çünküCanım hevesini kaçırmak istemem ama geçen ay benimde bundan daha koyu çıkmıştı ama regl oldum. Sabah testi tekrarla 5 dk içinde çkmazsa batı bekle derim.
Ay bu acelen ne o zaman kız :) bekle bakalım batı :)Hayırlısı insallah canim zaten olursa mucize korunuyoruz düşün yani iki kizcem var çünkü![]()
Evet canim ışte benim kafamdan bundan karıştı iki çocuğun var sözde ne hayalim ayol dün yaptığımda onuda öyle bıraktım birkaç saat sonra baktım hala tek çizgi ama bugün böyle çıktı ondan ne biliyim vala bu tuhafimHevesini kirmak istemem ama belirli bir sureden sonra cikan cizgiler gecerli degil. Ilk 5 dakkada cikmasi gerek 10 15 ve daha fazla sure sonrasi gercek degil canim. Zaten kutunun ustundede haziyor galiba. Erken gebelik testini aldigimda oyle yaziyordu.
Bende her seferinde jet hiziyla tek cizgi cikti hatta bir kac saat sonra baktigimda bile bozuk olsada o 2. Cizgiyi hic goremedim. Yalandan gorseydim en azindan :)
Bekliyom canim da iste merak ay bu merak yokmu:)))Ay bu acelen ne o zaman kız :) bekle bakalım batı :)
Ay yemin ederim Allah soylettiriyor tobe tobe kız ne ikizi iki kızım var dedim :)))) benim büyük kızda bugün demesinmi anne kardeşlerimin ne zaman geliyor dedim kızım ne kardeşleri arkadasinmi karnındaki kardeşlerim demesinmi ben sok oldum :))))Madem ikizlerde var hakkınızda hayırlısı gelecegı varsada gelıyor bazen.örnek =üç çocugu olan kordonları baglatmış düğüm atmışlar yedı yıl sonra hamile kalıyor ve pazartesı bu bayanla birlikte amniyosentez yaptırdık.dedim o çocuk doğmazsa ayıp olur artık:)
Canim bildiğim kadarıyla son adet tarihini gidiyon gün ay yıl olarakYa bu alltta hamiss olanlarda bebgime sukadar gun kaldi diyo ya o nasill yapilioo kizlarr
insallah canim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :) bakalım bati bekliyom canim ama benim testi yapmamın amacı hamileyken yaşadığım belirtilerden dolayı yaptım gene de hayırlısı insallah korunmaya rağmen oluyorsa kısmet tabiki :) bide mucize diyince aklıma geldi benim ilk kizimda adet gunumde adet olmayınca test yaptım iki kere negatifti gittim iki ayrı doktora ikisindede ultrasonda çıkmadı biri ozel hastaneydi kan yaptırdım gene yoktu doktor dedi strestendir neyse adet ilacı yazdı birde fitil kullandım bir hafta gene yok adet olmadım test aldım baktım pozitif Allah Allah dedim gittim doktora baktı gebesin dedi dedim kaç hastalık 3 haftalık dedi ama nasil olur geçen hafta yoktu dedim üstelik adet soktorucu verdin dedim oda çok iyi saklanmış dedi iste böyle ilk kizimda :) ikincide kimyasal yaşadım üçüncü gebelikte küçük kizimda yani yoğun kanamam vardı çok şükür genede tutundu bebeğim hepsi birer mucize benim için :) rabbim hayırlısıyla isteyen herkese versin olanlarında tez zaman da kucağına almayı nasip etsin:))Bide bn test yaptgmda 2 gun vardi silik cikti ama yinede bayaa gorunuodu inanmadim erken gebelik testi aldm ondada cikti yine inanmdim kana baktrdm ayni gun kanda cikti sukur bundn 1 yil oncede yapmstm 2 test ama ikiside silik cikti herkese dedm hamileyim die kanda cikmadi test bozukms anlicgniZ... Allah kizlarina saglik versn ins bi bebisin daha olur ama olmasada kismet de gec korunuomssn sende bnm mucizem daha ilk bebisim olck insallahhh