Kızlar yardım! Erkek arkadaşımla kıyafet sorunu..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HayatSevinceGuzel

🧡
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2019
8.048
31.254
498
Kızlar erkek arkadaşınız kıyafetlerinize karışır mı?

Biz erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz. Bugün dışardan gelince fotoğraf atmıştım kıyafetimin üst kısmı dardı biraz farkındaydım ama çok kısa bi iş için çıkıp gelmiştim dışarı. Görünce kızdı bidaha böyle dar bi kıyafet giyme diye. Dikkat ederim dedim anlattım hemen gidip geleceğim diye pek önemsemedim diye. Kendisi de görevden gelmişti zaten çok yorgundu uyudu hemencik yarın konuşuruz diye. Huysuzluk yaptı yani birazcık.
Siz napıyorsunuz böyle durumlarda? :KK61:

Kıyafetine asla karıştırtma bence karşındaki istemiyorsa da bunu güzel bir dille söyler eğer sana da uyuyorsa sende içinden geldiği için yaparsın böyle öküzlükle olmaz.
Benim ki açık giyindiğim zaman hayatım çok güzelsin güzelliğin bana özel olsun tatil yerinde giy ama burada giyme kötü gözle bakan çok gibi naif cümlelerle kendini ifade ediyor senin ki böyle değilse dinleme asla taviz verme.

Nerede ne giyinecegime kendim karar verebilirim.

Ha benim giyim tarzim x bi erkege uymuyor olabilir ona da saygim var. Kendine uyan tarz birini bulur o da mutlu mesut olur. Ama ahlak bekcisi gibi basima dikilmesine izin vermem.

Heleki bana bir kere esim abim veya babam karismamis, sevgilinin karismasi cok yersiz geliyor.

İstediği kadar karışsın ben her zaman ne istersem onu giydim en sonunda kabullendi.
Bu kadar karısmasına izin vermeyin

Kıyafetime kimseyi karıştırmam size de bu konuda taviz vermemeyi öneririm. Burda durum biraz daha farklı ama siz de rahatsız olmuşsunuz üstünüzdekinden fazla dar diye bunu dile getirmesinde sıkıntı yok ama üslubu önemli

Normalde kendim dikkat ederim kıyafetlerime pek karışacak bi durum olmaz. Bugün böyle oldu sonradan ben de utandım dardı diye kendi kendime. Erkek arkadaşım kızdı biraz ağır kötü birşey demedi ama soğuk konuştu yani ilk defa böyle olunca ben de burda sormak istedim. Teşekkür ederim 🙏

Kızlar erkek arkadaşınız kıyafetlerinize karışır mı?

Biz erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz. Bugün dışardan gelince fotoğraf atmıştım kıyafetimin üst kısmı dardı biraz farkındaydım ama çok kısa bi iş için çıkıp gelmiştim dışarı. Görünce kızdı bidaha böyle dar bi kıyafet giyme diye. Dikkat ederim dedim anlattım hemen gidip geleceğim diye pek önemsemedim diye. Kendisi de görevden gelmişti zaten çok yorgundu uyudu hemencik yarın konuşuruz diye. Huysuzluk yaptı yani birazcık.
Siz napıyorsunuz böyle durumlarda? :KK61:
Ya cok üzüldüm😭

Çok absürt birşey giymemişsem asla karışmaz.Arada bir acaba biraz açık mı? Der ama dediğini unutur o an birşey yokmuş gibi davranır.Bende laf söyletmem asla.

24 yaşlarımız
Bakın güzel arkadaşım, daha sevgiliyken kıyafet yüzünden size tavır yapacak kadar kendinde hak görüyorsa bu sizin hatanızdır. Ben 2 yaşındaki oğluma kendi istediğim kıyafeti giydirmekte zorlanıyorum. Taviz her zaman tavizi doğurur, bugün kıyafet olur, yarın makyaj olur, öbür gün başka bir şey. Kişilik haklarımızı en başta kendimiz korumalıyız ve kıyafet seçimi kişisel bir özgürlük olmalıdır bana kalırsa. Bu tarz konularda tavrınızı net ortaya koymalısınız. Kıyafetime "kızdı" derseniz sizin birey oluşunuzun bir önemi kalmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X