Kızlar yardım 🥹

efruzee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2025
90
17
3
28
Beklenen adet tarihim 4 eylüldü. Adetime 1 gün kala beta hcg 450 çıktı ama ben adete 3 gün kala(1 Eylül) lekelenme yaşadım ve bu lekelenme 5 gündür devam ediyor o esnada adet olacakmışım gibi de karnım sancılanıyor. Maalesef ilk gebeliğimde kalbi durmuştu. Ve ilk haftalarında habire vajinal ultrasona sokmuşalrdı benim için travmatik oldu. Bunda da bu yüzden stres yapıyorum. Şöyle bir detay vermek istiyorum 1 Eylül lekelenmenin olduğu gün ben bunu cinsel ilişkisi sonrası fark ettim tuvalete gittiğimde. Ama öyle olsa 5- gündür sürer mi diye soruyorum kendime. Benim gibi olan var mı lütfen yardımcı olun. Böyle olup da sağlıklı ilerleyen var mı acaba

Beta HCG değeriniz güzel çıkmış yerleşme kanaması yaşıyor olabilir misiniz

2. Kez beta hcg baktırmanız lazım öncelikle mümkünse aynı hastanede. Azalma varsa değerde sıkıntılı olabilir ama artma varsa çok sorun olacağını düşünmüyorum. Her türlü 2. Testten sonra doktora gitmenizi tavsiye ederim. Hayırlısı olsun.

Mutlaka iki günde bir beta verin dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir Allah korusun

Allah güzel haberler almayı nasip etsin 💐
Amin inşallah sizi korkutmak için söylemiyorum benim de beta değerim 200 çıkmıştı hemen gitmek istemedim biraz bekliycem dedim iki gün sonra lekelenmem başladı kahverengi kırmızı arasına dönünce korktum acile gittim betam 64e düşmüştü. Doktor iki gün sonra tekrar vereceksin düşerse kimyasal sabit veya düzensiz artarsa dış gebelik dedi. Şimdi iki günde bir kan veriyorum dış gebelik ihtimali olmasın diye. korkmayın gidin inşallah kötü bir şey yoktur varsa da erken müdahale en iyisi en kolayı.

Amin inşallah sizi korkutmak için söylemiyorum benim de beta değerim 200 çıkmıştı hemen gitmek istemedim biraz bekliycem dedim iki gün sonra lekelenmem başladı kahverengi kırmızı arasına dönünce korktum acile gittim betam 64e düşmüştü. Doktor iki gün sonra tekrar vereceksin düşerse kimyasal sabit veya düzensiz artarsa dış gebelik dedi. Şimdi iki günde bir kan veriyorum dış gebelik ihtimali olmasın diye. korkmayın gidin inşallah kötü bir şey yoktur varsa da erken müdahale en iyisi en kolayı.
Ben de şimdi kan verdim 2 saate çıkacak sonuç bakalım ben de takibe aldım kendimi, inşallah sorunsuz atlatırız. Allah kolaylık versin ikimize de 🥹

Ben de şimdi kan verdim 2 saate çıkacak sonuç bakalım ben de takibe aldım kendimi, inşallah sorunsuz atlatırız. Allah kolaylık versin ikimize de 🥹
Canım lekelenme uzun sürüyorsa mutlaka doktora gitmelisin. Progestan falan başlatıp tedbir alıyorlar. Betan çıkınca haber ver bize de. Boş bol dinlen bu süreçte

Canım lekelenme uzun sürüyorsa mutlaka doktora gitmelisin. Progestan falan başlatıp tedbir alıyorlar. Betan çıkınca haber ver bize de. Boş bol dinlen bu süreçte
Beta sonucum çıktı düşme yok yükselmiş ama benim ilk gebeliğimde böyleydi düzenli artıyordu ama lekelenmem vardı ve 9.haftada kalbi durdu kesesi gelişmemiş dediler

Beta sonucum çıktı düşme yok yükselmiş ama benim ilk gebeliğimde böyleydi düzenli artıyordu ama lekelenmem vardı ve 9.haftada kalbi durdu kesesi gelişmemiş dediler
Canım hafta içi kesin doktora git. Lekelenmenin uzun sürmemesi lazım bu kadar

Kendinizi yormayın kabak çekirdeği ceviz badem muz yiyin bol bol inşallah bu sefer sağlıklı olur

Back
X