Doktora gidinKızlar cevap verebilecek yok muuuu
Başta öyle sandım ama 5.gün yine lekelenme gelince farklı bir durum var herhalde diye düşündümBeta HCG değeriniz güzel çıkmış yerleşme kanaması yaşıyor olabilir misiniz
Bugün beta testi yapıcam bakalım hafta içi de ultrasonDoktora gidin
Teşekkür ederim2. Kez beta hcg baktırmanız lazım öncelikle mümkünse aynı hastanede. Azalma varsa değerde sıkıntılı olabilir ama artma varsa çok sorun olacağını düşünmüyorum. Her türlü 2. Testten sonra doktora gitmenizi tavsiye ederim. Hayırlısı olsun.
Allah güzel haberler almayı nasip etsinMutlaka iki günde bir beta verin dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir Allah korusun
Amin inşallah sizi korkutmak için söylemiyorum benim de beta değerim 200 çıkmıştı hemen gitmek istemedim biraz bekliycem dedim iki gün sonra lekelenmem başladı kahverengi kırmızı arasına dönünce korktum acile gittim betam 64e düşmüştü. Doktor iki gün sonra tekrar vereceksin düşerse kimyasal sabit veya düzensiz artarsa dış gebelik dedi. Şimdi iki günde bir kan veriyorum dış gebelik ihtimali olmasın diye. korkmayın gidin inşallah kötü bir şey yoktur varsa da erken müdahale en iyisi en kolayı.Allah güzel haberler almayı nasip etsin
Ben de şimdi kan verdim 2 saate çıkacak sonuç bakalım ben de takibe aldım kendimi, inşallah sorunsuz atlatırız. Allah kolaylık versin ikimize deAmin inşallah sizi korkutmak için söylemiyorum benim de beta değerim 200 çıkmıştı hemen gitmek istemedim biraz bekliycem dedim iki gün sonra lekelenmem başladı kahverengi kırmızı arasına dönünce korktum acile gittim betam 64e düşmüştü. Doktor iki gün sonra tekrar vereceksin düşerse kimyasal sabit veya düzensiz artarsa dış gebelik dedi. Şimdi iki günde bir kan veriyorum dış gebelik ihtimali olmasın diye. korkmayın gidin inşallah kötü bir şey yoktur varsa da erken müdahale en iyisi en kolayı.
Canım lekelenme uzun sürüyorsa mutlaka doktora gitmelisin. Progestan falan başlatıp tedbir alıyorlar. Betan çıkınca haber ver bize de. Boş bol dinlen bu süreçteBen de şimdi kan verdim 2 saate çıkacak sonuç bakalım ben de takibe aldım kendimi, inşallah sorunsuz atlatırız. Allah kolaylık versin ikimize de
Beta sonucum çıktı düşme yok yükselmiş ama benim ilk gebeliğimde böyleydi düzenli artıyordu ama lekelenmem vardı ve 9.haftada kalbi durdu kesesi gelişmemiş dedilerCanım lekelenme uzun sürüyorsa mutlaka doktora gitmelisin. Progestan falan başlatıp tedbir alıyorlar. Betan çıkınca haber ver bize de. Boş bol dinlen bu süreçte
Canım hafta içi kesin doktora git. Lekelenmenin uzun sürmemesi lazım bu kadarBeta sonucum çıktı düşme yok yükselmiş ama benim ilk gebeliğimde böyleydi düzenli artıyordu ama lekelenmem vardı ve 9.haftada kalbi durdu kesesi gelişmemiş dediler
Kendinizi yormayın kabak çekirdeği ceviz badem muz yiyin bol bol inşallah bu sefer sağlıklı olurBeta sonucum çıktı düşme yok yükselmiş ama benim ilk gebeliğimde böyleydi düzenli artıyordu ama lekelenmem vardı ve 9.haftada kalbi durdu kesesi gelişmemiş dediler
Tamam, inşallah çok sağ olunKendinizi yormayın kabak çekirdeği ceviz badem muz yiyin bol bol inşallah bu sefer sağlıklı olur
Tamam inşallah çok teşekkür ederim canımKendinizi yormayın kabak çekirdeği ceviz badem muz yiyin bol bol inşallah bu sefer sağlıklı olur
Çıktı mı sonuç canımBen de şimdi kan verdim 2 saate çıkacak sonuç bakalım ben de takibe aldım kendimi, inşallah sorunsuz atlatırız. Allah kolaylık versin ikimize de
Çıktı 2 katı şuan bir de pazartesi veririm kan. Ama benim ilk gebeliğimde de beta düzenliydi fakat 9.hafta kalbi durmuştu ve lekelenme vardı :/Çıktı mı sonuç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?