Kızlar yardım gebelik testi🙏

pinar7834

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2022
565
850
33
33
Kızlar adetim 7 gün gecikti size filtreli ve filtresiz iki fotoğraf ekleyeceğim. Sizce hamile miyim ?

Eklentiler

• IMG_5444.webp
    IMG_5444.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 178
  • IMG_5446.webp
    IMG_5446.webp
    16 KB · Görüntüleme: 165
Artı Med mi ? Canim sabah erken gebelik testlerinden alıp denesene.bu artimed ve bebetime marka beni iki kez yanılttı.insallah gebesindir

Şu test piyasadan kaldırılmalı artık ☹️ başka bir testle yarın tekrar yap canım mümkünse bu testten uzak dur pozitif çıkarıyor herkese bende dahil 🥹

Artı Med mi ? Canim sabah erken gebelik testlerinden alıp denesene.bu artimed ve bebetime marka beni iki kez yanılttı.insallah gebesindir
Canlarım 8 yıllık evliyim, 2 yıldır korunmuyoruz. Her şey eşimde ve bende normal ama olmadı bir türlü.Bu ay tüp bebeğe başlamak için adet olmayı bekliyorum ama olamadım 7 gün geçti. Bir bakayım dedim belki hamileyimdir diye. Görünce birazcık umutlandım gibi ama bilemedim birde size sorayım dedim. Yarın sabah başka bir test alıp deneyim bari.

Canlarım 8 yıllık evliyim, 2 yıldır korunmuyoruz. Her şey eşimde ve bende normal ama olmadı bir türlü.Bu ay tüp bebeğe başlamak için adet olmayı bekliyorum ama olamadım 7 gün geçti. Bir bakayım dedim belki hamileyimdir diye. Görünce birazcık umutlandım gibi ama bilemedim birde size sorayım dedim. Yarın sabah başka bir test alıp deneyim bari.
Bence pozitif ya :) hissediyorum sankiii

Umarım hamilesindir, mutlaka başka test dene canım sonucu da at inşaAllah merak ettim

Kızlar buralarda mısınız ? Şimdi diğer konulara bakarken gördüm de 7 günlük gecikmede eğer hamilelik varsa daha koyu mu çıkması gerekiyor?

İnşallah gebelik vardır yine at bize de canim .hayırlı haberini bekliyorum 😘🥰🥰

Kızlar adetim 7 gün gecikti size filtreli ve filtresiz iki fotoğraf ekleyeceğim. Sizce hamile miyim ?
Bence buna yok demek pek akil kari degil basbaya 2. Cizgi var yani 😊 senelerdir test yapan biri olarak her markayi denedim hic birinde yalanci 2.cizgi gormedim tabi baska bir test daha yapmakta ve kan vermekte fayda var elbette 😇

Back
X