Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu test piyasadan kaldırılmalı artıkKızlar adetim 7 gün gecikti size filtreli ve filtresiz iki fotoğraf ekleyeceğim. Sizce hamile miyim ?
Şu test piyasadan kaldırılmalı artıkbaşka bir testle yarın tekrar yap canım mümkünse bu testten uzak dur pozitif çıkarıyor herkese bende dahil
![]()
Canlarım 8 yıllık evliyim, 2 yıldır korunmuyoruz. Her şey eşimde ve bende normal ama olmadı bir türlü.Bu ay tüp bebeğe başlamak için adet olmayı bekliyorum ama olamadım 7 gün geçti. Bir bakayım dedim belki hamileyimdir diye. Görünce birazcık umutlandım gibi ama bilemedim birde size sorayım dedim. Yarın sabah başka bir test alıp deneyim bari.Artı Med mi ? Canim sabah erken gebelik testlerinden alıp denesene.bu artimed ve bebetime marka beni iki kez yanılttı.insallah gebesindir
Bence pozitif ya :) hissediyorum sankiiiCanlarım 8 yıllık evliyim, 2 yıldır korunmuyoruz. Her şey eşimde ve bende normal ama olmadı bir türlü.Bu ay tüp bebeğe başlamak için adet olmayı bekliyorum ama olamadım 7 gün geçti. Bir bakayım dedim belki hamileyimdir diye. Görünce birazcık umutlandım gibi ama bilemedim birde size sorayım dedim. Yarın sabah başka bir test alıp deneyim bari.
Umarım hamilesindir, mutlaka başka test dene canım sonucu da at inşaAllah merak ettimCanlarım 8 yıllık evliyim, 2 yıldır korunmuyoruz. Her şey eşimde ve bende normal ama olmadı bir türlü.Bu ay tüp bebeğe başlamak için adet olmayı bekliyorum ama olamadım 7 gün geçti. Bir bakayım dedim belki hamileyimdir diye. Görünce birazcık umutlandım gibi ama bilemedim birde size sorayım dedim. Yarın sabah başka bir test alıp deneyim bari.
Ağzından bal damlıyor yaaBence pozitif ya :) hissediyorum sankiii
UmarımUmarım hamilesindir, mutlaka başka test dene canım sonucu da at inşaAllah merak ettim
İnşallah gebelik vardır yine at bize de canim .hayırlı haberini bekliyorumCanlarım 8 yıllık evliyim, 2 yıldır korunmuyoruz. Her şey eşimde ve bende normal ama olmadı bir türlü.Bu ay tüp bebeğe başlamak için adet olmayı bekliyorum ama olamadım 7 gün geçti. Bir bakayım dedim belki hamileyimdir diye. Görünce birazcık umutlandım gibi ama bilemedim birde size sorayım dedim. Yarın sabah başka bir test alıp deneyim bari.
Ayy amin amin inşallah. Sabah yazacağımİnşallah gebelik vardır yine at bize de canim .hayırlı haberini bekliyorum![]()
Artımed ise atın çöpeKızlar adetim 7 gün gecikti size filtreli ve filtresiz iki fotoğraf ekleyeceğim. Sizce hamile miyim ?
Randevu aldım yarın sabah kan vermeye gideceğim. İçim içime sığmıyor. Dua edin benim içinArtımed ise atın çöpebaşka markalarla teyit edin umarım vardır sağlıkla
![]()
Bence buna yok demek pek akil kari degil basbaya 2. Cizgi var yaniKızlar adetim 7 gün gecikti size filtreli ve filtresiz iki fotoğraf ekleyeceğim. Sizce hamile miyim ?
Geç döllenme olabilir canım. Naptın aldın mı test??Kızlar buralarda mısınız ? Şimdi diğer konulara bakarken gördüm de 7 günlük gecikmede eğer hamilelik varsa daha koyu mu çıkması gerekiyor?
Haberdar et canim bizi deRandevu aldım yarın sabah kan vermeye gideceğim. İçim içime sığmıyor. Dua edin benim için![]()
Sonucunuzu merak ettim bende takipte kalayım hayırlı sonuçlar alın inşAllahKan tahlili verdim şimdi canlar. Sonucu bekliyorum![]()