kızlar yardım gebelikte safra kesesi taşı

aselkuzum

Rabbim yavrumu koru...
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
913
6
68
mrb arkadaşlar 19 haftalık hamileyim yoğun geçen sırt ve karın ağrılarımın sebebi belli oldu ultrasonda safra kesinde taş olduğu ortaya çıktı çok şaşkının ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bişeyler yazın çook kötüyümmmmmmm:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

allah kolaylık versin canım hamilelik safrası olarak geçiyor ben kızımda yaşadım 2 aylık hamileyken anlamıştı doktorum ve 41+5 kadar o ağrıları en şiddedli haliyle yaşadım ve malesef 41+5 te bu yüzden kendi isteğimle sezeryan oldum allah kolaylık versin canım sıcak su ve omuz bölgesine yapılan masajla biraz rahatlaya bilirsin ben şuanda yine 22+5 haftalık hamileyim bu bebeğimde hiç sorun yaşamıyorum çok şükür

allah kolaylık versin canım hamilelik safrası olarak geçiyor ben kızımda yaşadım 2 aylık hamileyken anlamıştı doktorum ve 41+5 kadar o ağrıları en şiddedli haliyle yaşadım ve malesef 41+5 te bu yüzden kendi isteğimle sezeryan oldum allah kolaylık versin canım sıcak su ve omuz bölgesine yapılan masajla biraz rahatlaya bilirsin ben şuanda yine 22+5 haftalık hamileyim bu bebeğimde hiç sorun yaşamıyorum çok şükür

cnm teşekkür ederim şu an ağrılarım dışında pek bi sıkıntım yok benim tek endişem bebeğe olan etkisi :((((ameliyat olmadın mı daha??bide dr.un ilaç falan vermişmiydi??cnm cevaplarsan çok sevi,nirimmm

cnm teşekkür ederim şu an ağrılarım dışında pek bi sıkıntım yok benim tek endişem bebeğe olan etkisi :((((ameliyat olmadın mı daha??bide dr.un ilaç falan vermişmiydi??cnm cevaplarsan çok sevi,nirimmm
Nedemek yardımcı olabileceğim kadar cevaplayayım doktorumun önerdigi ağrı kesici antibiyotikleri kullandım devlet hastanesınede gittim ama sadece serum verip eve yolladılar artık son haftalarda ilaçlar fayda etmeyince iğneye geçtik normal dogum olsun diye bekledim olmadı dikkat etmen gereken ayakkarından çorap terlik eksik olmucak kızartmayı abur cuburu hayatından çıkarmaya çalış soğuk süt içme kivi ve kıvırcık nezaman yesem hastanelik oluyordum tabi sonradan anladık dogumdan 2 ay sonra ameliyat olucaktim muayneye gittigimde sorun yoktu cerrahi doktorumun beklemesin nedenide oydu halende sorun olmadı rabbime şükürler olsun canım bebegin icın çok endişeleniyorsundur eminim benim kızımda hic sorun olmadı keşke doktorumu dinleyip 39. Haftada sezeryan olsaydım diyorum neredeyse 3 hafta daha zor oldu benim için canım hamilelik döneminde dogum doktorun çok önemli inşallah sende benim gibi iyi doktorlara dek gelirsin canım nerede yaşıyorsun biraz uzun oldu ama tek tek anlatmak istedim umarım yardımcı olabilmişimdir bebeginle birlikte güzel geçirmenı dilerim

merhaba, siz bu mesajı yazalı çok uzun zaman olmuş, bende de safra kesesi taşından şüphelenildi. başka bir doktora yönlendirildim şu an beklemedeyim.
sizin izlediğiniz yol ne oldu. gebeliğinize etkisi oldu mu?

kızlar benim de safra kesemde 2 tane taş çıktı. biri 8 mm diğeri 2 cm. hamileleiğim ilerledikçe küçük olan taşın kanala düşme riski var dedi genel cerrah. safra kesende çamurlaşma olur dedi. çok moralim bozuldu. 3 gündür safra kusuyordum. ptesi kadın doğumcuma gidicem. allah yardımcım olsun.çok moralsizim

Oncekikle cok gecmis olsun ben bu yuzden 26 haftalikken ameliyat olmak zorunda kaldim inanilmaz agrilar ve iltihaplanma sonucunda oglum su anda 27 aylik cok sukur hic bir hasar sıkıntı olmadı Allah kolaylik versin ins bi sıkıntı olmaz

Back
X