- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
- Konu Sahibi cicekligun06
-
Tam olarak neler kullandınız eşli olarak ?1 ay kullandım ilaçsız yaşam firmanın adı
Folik asit ve b12 side var aynı firmanın onlarıda kullandım
Ya her şey vesile işte vakti saati sşimdiymiş demekki oldu canm
2 aydırda hacamat yaptırıyrodum onunda faydası olmuş olabilr her yolu denedim yani
Ben folik asit b12 selenyum kullandımTam olarak neler kullandınız eşli olarak ?
Teşekkür ederimBen folik asit b12 selenyum kullandım
Eşimde selenyum kullandı
Benimde amh düşük doktor mfk ürünleri kullandım yükseldiKızlar hangi vitamin kullandınız ve işe yaradı amh düşük ve yumurtalar kalitesiz yarısı
Değeriniz kaçtı kaça yükseldi? Gerçekten mfk faydasını gördünüz mü yumurta kalitesine faydası oldu mu acabaBenimde amh düşük doktor mfk ürünleri kullandım yükseldi
0.5 di şuan 1.21 olduDeğeriniz kaçtı kaça yükseldi? Gerçekten mfk faydasını gördünüz mü yumurta kalitesine faydası oldu mu acaba
Yumurta sayınız arttımı yoksa sadece amh mı arrtı cnm0.5 di şuan 1.21 oldu
Amh arttı yumurtalarima baktirmadimYumurta sayınız arttımı yoksa sadece amh mı arrtı cnm
Yumurta sayısı önemli değil tek bir tane de olsa yeterli önemli olan kalitesi onun için de vitamin kullaniyorumYumurta sayınız arttımı yoksa sadece amh mı arrtı cnm
Az olanlar için önemli malesef canım tabiki kalitesi önemli olanda amh düştükçe yumurtada gözülmüyor bazenYumurta sayısı önemli değil tek bir tane de olsa yeterli önemli olan kalitesi onun için de vitamin kullaniyorum
Amh artınca yumurta sayısı da artmıyor muydu ?Amh arttı yumurtalarima baktirmadim
Kalitesi artiyor canımAmh artınca yumurta sayısı da artmıyor muydu ?
Düşmemesi için vitamin kullanman gerekiyor benim vitaminle yukseldiAz olanlar için önemli malesef canım tabiki kalitesi önemli olanda amh düştükçe yumurtada gözülmüyor bazen
Mfk dışında takviye kullandınz mıKalitesi artiyor canım
Benim tüp bebek doktorum omepa Q10 tavsiye etti. Diyetisyenim de diyetle birikte morlife Duo inositol takviye araştırabilirsinizKızlar hangi vitamin kullandınız ve işe yaradı amh düşük ve yumurtalar kalitesiz yarısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?