Kizlar yardim hastanedeyim su an 39+4 um suni sanci veriliyor 2cm acilmam var ne zaman olur dogum

cakypink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
171
31
48
35
İzmir
Tecrubeli anneler yardim edin lutfen suni sanci veriliyor 3 saattir adet sancisi gibi hafif agrilarim var 2 cm acilmam var nasil olucak sizce yardim edin yaa

Allah kolay kurtarsın
Benim kuzenim de sizin gibiydi ama o hassastı bir müddet sonra dayanamayıp sezeryan istemişti 4cm açıklık olmuştu 4-5 saat içinde

Saate bakmadan yazmışım pardon inşallah gelmiştir bebeğin sağlıcakla
Yok canim gelemedi ya eve geldik o gece doktorum dinlen kendi sancinla gel dedi acilmam olmadi yumusama olmus bu sabahta nisanim geldi artik sanci olmasi ocin dua ediyorum cok yoruldum cunku sagsaglim kavusmak icin sabirsizlaniyorum

Yok canim gelemedi ya eve geldik o gece doktorum dinlen kendi sancinla gel dedi acilmam olmadi yumusama olmus bu sabahta nisanim geldi artik sanci olmasi ocin dua ediyorum cok yoruldum cunku sagsaglim kavusmak icin sabirsizlaniyorum
Inşallah kolayca ve sağsalim kavuşursunuz

Kendi sancını beklemek daha iyi bebek hazır olduğu zaman gelir
Sen kendini rahat bırak hurma ye sıcak duş al Allah yardımcın olsun

Inşallah kolayca ve sağsalim kavuşursunuz

Kendi sancını beklemek daha iyi bebek hazır olduğu zaman gelir
Sen kendini rahat bırak hurma ye sıcak duş al Allah yardımcın olsun
Saol canim oyle yapiyorum midem bozuldu artik afedersin gaz hali bagirsak hareketleri cok akintimda var sagsaglim gelir insallah

Yok canim nerdee bizim ki inat etti kalacak kipirdak oglumun cikacagi yok bugun sata gore 40 hafta bitti yarin kontrole gidicez hayirlisi bakalim
Ayni benim durum bende 40 haftam dolmuştu bile 40+3itibarile kendi sancim grlmisdi aama yetersizdi 3gun evde sanci çükdikden sonra 5sm açilmayla suni sanci verdiler ve 4saat sancidan sonra 40+6da bebegimi kucagima almiştim.

Ayni benim durum bende 40 haftam dolmuştu bile 40+3itibarile kendi sancim grlmisdi aama yetersizdi 3gun evde sanci çükdikden sonra 5sm açilmayla suni sanci verdiler ve 4saat sancidan sonra 40+6da bebegimi kucagima almiştim.
Ay ne guzel sonu sezeryanla bitmemis Allah bagislasin bende kendi sancimi beklicem 2cm di acilmam yumusama vardi rahimde simdi iki gundur sumuksu seffaf renkte akintilarim oluyor belki rahim agzi aciliyordur yarin acilma olsa bile suni sanci istemeyip bir iki gun daha beklemeyi tercih edicem eger bebegimin durumu iyise

C cakypink eger bebeginin suyun durumu iyiyse 41tamamadek bekleye bilirsin.bende rahimde yumuşama yoktu açilmam grc ilerledi biraz dayanamiyordum ama sonu guzel bitdi :) bolca yürü sancini tetikliyor.sagsalim kavursursun inşallah bebegine canim

C cakypink bide suni sanci soylenildigi gibi korkunc degil korkmana gerek yok.sadrce açilmati hizlandiriryor bide sancilar sık araliklarla ugruyor.yanu kabul ede bilirsin o sumuksu akintilar evet açilmanin belirtilei hatta bende kanliydi uzerinden 7.8saat sonra bebegim dogdu:)

Ben suni sanci aldim zaten persembe gunu belime vurdu hep ama dirayetliyimdir dayanilmicak gibi degil tek korkum kakasini yapmasi Allah korusun herkes kakasini yutar gecirme haftasini diyip duruyor yoksa dogumdan korkmuyorum dogal bir surec Allah yardim ediyor sanci verildi ama acilmam olmadi yumusama oldu ertesi gun acik kahve sumuksu bol akinti geldi bugunde devam ediyo surekli hafif bel ve kasiklarima vuran agrilar var insallah olur dua et canim banada insallah hersey guzel olur

Yok canim nerdee bizim ki inat etti kalacak kipirdak oglumun cikacagi yok bugun sata gore 40 hafta bitti yarin kontrole gidicez hayirlisi bakalim

Ay inşallah öyle kakasini falan yapmaz akıllı uslu durur afacan
Ben de suni sancıdan korkuyorum bi de o kadar sancı çekip çekip sonunda açılmıyor diye sezeryana alıyorlar ya

Allah yardımcın olsun durumlardan haberdar et bizleri de

Geldi oglusum bugun 6 saat kendi sancimi cektim cok zordu Allahim yardim etti ama baya bagirdim kizlar epiduralde oldu ama hic bi sekilde kesmedi agrilarimi kimisine tutmuyormus epidurel banada tutmadi kac kez ikindim bayilcak gibi oldum Allahim annemi dusundum ama sonunda dogdu ya butun agrim sizim bitti gitti melegim benim oglum kokusu cennet oglum Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah cok harika bir duygu

Çok geçmiş olsun

Allah size sağlıklı uzun ömürler versin....
Ben de kuzumun geleceği günü sabırsızlıkla bekliyorum

Ve annemi o kadar iyi anlıyorum ki

Maşallah canim hadi gozunuz aydin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…