Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkji progestan değeri
ikisi farkllı mı acaba ??
canım ilacı kullanman prolaktinini yükseltmez.3 sene önce cocuğum olmuyor diye doktora gittiğimde hormon testleri istedi benden.bebeğimin olmaması prolaktin hormonunun yüksekliğinden kaynaklanıyor demişti doktorum.biliyorsun prolaktin süt hormonu fazlalığı.aslında yüksek değildi sınırdaydı.benim gittiğim hastaneye göre sınır değer 26 dı.benimki 28 falan cıkmıştı sanırım.ilaç verdi kullandım.adetlerim düzensizdi o ilaç sayesinde düzene girdi.prolaktinim normal seviyeye indi.fakat prolaktin değerimin normale dönmesi çocuğumun olmasını sağlamadı.3 sene sonra hamile kalabildim klomenle.allahın izniyle şimdi 28 haftalığız kızımla![]()
merhaba benimde prolaktinim 84 çıkıyordu ve hastanenin sınırı 24tü ama iki gün önce tekrar ölçtürdüm 42,4 çıktı. aslında prolaktin dakikayla bile değişiyor bazı hastaneler gün boyu belli aralıklarla prolaktin ölçüyor işte o zaman gerçek prolaktin değeri ortaya çıkıyor o an içinde olduğun durum bile prolaktini yükseltmeye yetiyor bence çok fazla kafaya takmayın benim değerlerim bu kadar yükseksen hamile kaldım bi de bunu stres yapıp iice üzmeyin kendinizi
yüksek çıkması ii değil mi anlamadımm
benim 26 dedi doktor nedense hamile olbilirsin dedi beni umutlandırdı
ama bu değer bölünmenin iii olduğunu gösterirmişş
sen boşuna ilaç kullanam bence değeer iii yani yumurta iii gelişmişşş
canim bu farkli ,arkadasda aciklamis keske senin dedigin gibi olsa hihihi ,onun yüksekligi iyidir :)hihoyyyt
selam canım nerdeyse aynı şeyleri yaşamışız:)benmde 35çıkıodu prolaktinim doktorum ısrarla vermek istemedi ilaç ben ısrarla istedm nitekim kulandım ama yine hamile kalamadım doktrum hiç sorunum olmadını stres yapmamam gerektini sölerdi hep...ve dedini zorda olsa yaptım bebiş fikrini kfamdan atım miniş bi köpek aldık eve eşimle kafamdan öle bi çıktıki bebek olayı allahıma şükürler olsun ki daha o ay hamile kaldım üstelik yumurtlama günüme bile denk gelmeyen bi gnde bebeğimiz tutmuş:))allahım zamanını bilio canım sende bırak kndin kafanı yorma fazla bu arada ben sekiz ay kadar uraşmıştım bebek için ne kadar gereksiz bi stresmiş allahım şimdi anlıorum...umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız kendine ii davran sıkıntı yapmaprolaktini kafandan çıkarr ttlım....
canım kusura bakma karıştırdım :)
acemilik iştee
ben de yeni girdim bu işlere doktora gitme falan :)
:) vay beeee, ne sinir bi ne gicik bi hormonmus bu..akildan at is bitiyor demi...
canim cok sagol destegin ve yazdigin icin...allahim banada nasip etsin bebegim olmasini :)
ee senin kuzu nezaman geldi yada yoldami delikafaduldensırnaşık şey
daha yolda teyzesi 11 haftalık oldu..inşş sağlıklı sıhatli bebişlerimizi kucamıza alırız..ama söledklerm gerçekten çok önmli stres sıkıntı yok ben son zamanlar soranlara bebek düşünmüorum köpişim var allah bilir zamanını ne zaman olursa acele etmiorum die kndimi kandırdım hep:)))ve benm sabretmemde çok daha zor oldu çünkü beş aylık hamileyken bebeğimi kaybetim düşünün ruh halimi canımyavrum gönderdi kardeşini bana çok şükür:Saruboceqrolaktin bizimle başedemez ve biz şanslıyız çok yksek deil deyerlerimiz buda çok önmli...