kizlar yardim lutfeen estetik sonrasi burun buyuklugu !!!!

Bende bu yazdiklarini okuyunca ağladım.kalbim sıkıştı okurken....ne demek olduğunu nolduğunu çok çok çok iyi biliyorum...bende çok zor bi ameliyat geçirdim küçükken burnumu hızımı alamayıp öyle bir çarpmışımki kırılan komalık.kırılan kıkırlar işte kemikler o eğrilikle yıllarca kırık yerlerindwn kaynaşarak büyümeye devam etti.nefes alamamak cabası..zaten beraberinde gelen akciğer ve kalp rahatsızlıklarım hiç bitmedi.kandaki oksijen miktari vs.artık nefes darligi dayanilamayacak kalp ağrıları şiddetli çarpıntılar yapınca başedemiyordum.bazen sokakta disarda herhangi biyerde sıkıştirip kalirdim sebebi nefes darligi olarak kesinleşince görüntümden memnun olduğum halde kalp ve akciğer fonksiyon bozukluklarından yani ölümü tetiklediği için olmak zorunda kaldım.ama görüntümün bukadar değişeceğini bilsem bukadar acı çekecegimi bilsem kesiinlikle yaptirmazdim.burnumun uzunluğunu aşagı düşüklüğünü kemerimi severdim şimdi kıpkısa ve hala görüntüye alisamadigim için kalkik.kimseyi kötüleyemem yaşayan bir ölünün neye hakkı olabilirki? Ama senin durumun için kesinlikle şkayetlerini belgelemesin selen.başka doktorlara git kontrol ettir rapor tutup belgelet.çok kritik.hadi benim başma küçükken bunlar geldi kazaydi.

Ama senin durumun için kesinlikle şkayetlerini belgelemesin selen.başka doktorlara git kontrol ettir rapor tutup belgelet.çok kritik.hadi benim başma küçükken bunlar geldi kazaydi.ama seni saglikliyken bu hale bilinçli bir şekilde getirmesi ve üstünde hem maddi hadi maddiyati geçtim manevi tahribat sagligini mahvetmeye hakki yok.goöz pinarindan kan gelmesi çok tehlikeli göz doktoruna mutlaka git.ve kemiğin ödemini alacak çaylar iç mutlaka o baskı yapıyodur 8aya anca iner.ama başa doktorlara gidip asıl şikayetin nolduğunu ögrenmeye canim inanki keşe doktor olsam ve sana senin istedigini tam olarak verip senin için istediginin en iyisini yapsam ama elimden sadece sana bu tavsiyeleri vermek gelir.kendine sagligina iyi bak boşverme yiyemiyorum diye.o bedenin senin ruhuna ihtiyacı var.her hatanın telafisi vardir söz konusu kaybedilen bir sagliksa tek telafisi ve tedavisi seni sagligina kavuşturacak işnde iyi bir doktor.revizyon ol demiyorum sadece bu süreçte doktorların kapisini çal.psikologlarla psikytrlarla ve başka bir kbb veya plastik cerrahla.en azindan sorunun ne olduguna dair somut şeyler söylerlerse içini kesinlikle rahatlatir.gözün ve ağrilar içinde kesinlikle göz doktoruna görün canim.göz çok önemli.şmdi anlamazsin burun derdinden dolayi göz umruna bile gelmiyodur belki ama tahriş edip daha zor günler geçirme git mutlaka.Rabbim hepimize şifa versin.Rabbim akıllarımızı böyle süreçlerle sınamasın....

Evet canim guzel ama ben sirtinin inmesini cok istiyorum .. doktor um daha bu 3 aylik halinden baya bi fazla inecegini soyledi ..

Bu alttaki de 10 gunlukken

Bu arada bence burnunuz zamanla küçülecek herkeste ödem farkli şekilde gelişiyo.şu haliyle bile güzel güle güle kullanın..

Back
X