- 14 Ekim 2014
- 248
- 67
- 73
Bende bu yazdiklarini okuyunca ağladım.kalbim sıkıştı okurken....ne demek olduğunu nolduğunu çok çok çok iyi biliyorum...bende çok zor bi ameliyat geçirdim küçükken burnumu hızımı alamayıp öyle bir çarpmışımki kırılan komalık.kırılan kıkırlar işte kemikler o eğrilikle yıllarca kırık yerlerindwn kaynaşarak büyümeye devam etti.nefes alamamak cabası..zaten beraberinde gelen akciğer ve kalp rahatsızlıklarım hiç bitmedi.kandaki oksijen miktari vs.artık nefes darligi dayanilamayacak kalp ağrıları şiddetli çarpıntılar yapınca başedemiyordum.bazen sokakta disarda herhangi biyerde sıkıştirip kalirdim sebebi nefes darligi olarak kesinleşince görüntümden memnun olduğum halde kalp ve akciğer fonksiyon bozukluklarından yani ölümü tetiklediği için olmak zorunda kaldım.ama görüntümün bukadar değişeceğini bilsem bukadar acı çekecegimi bilsem kesiinlikle yaptirmazdim.burnumun uzunluğunu aşagı düşüklüğünü kemerimi severdim şimdi kıpkısa ve hala görüntüye alisamadigim için kalkik.kimseyi kötüleyemem yaşayan bir ölünün neye hakkı olabilirki? Ama senin durumun için kesinlikle şkayetlerini belgelemesin selen.başka doktorlara git kontrol ettir rapor tutup belgelet.çok kritik.hadi benim başma küçükken bunlar geldi kazaydi.