bence daha hoş bi model giyebilirsin bu çoooooooook sade
bence kesinlikle sade ve çok şık bir gelinlik..Sen de sade gelinlikleri beğeniyorsun ki bu gelinliği başkasında görünce çok hoşuna gitmiş...Arkadaşların yorumlarına saygı duyuyorum ama sen sade seven bir insan olarak satafatlı yaldızlı bir gelinliğin içinde kendini rahat hissedebilecek misin...Bence hissedemiyeceksin...O yüzden ilk olarak sen neyi sevdiğini göz önünde bulundur...Biçok kişiye sorduğunda herkes kendi beğenisine göre cevap verecek. Ama senin zevkin bunu beğenmiş...Bence cok da kafanı karıştırma derim...
Önemli olan tabi senin zevkin. Ama ben çok sade diyen arkadaşlara katılmıyorum. Gelinlik giyicez tüm pullar parıltılar üstünde olsun kumaşı parlak olsun tarzında bir zevkin yoksa beğenebilrisn bu gelinliği cnm. Beni tek rahatsız eden gelinliğin iki parça olması. Keşke bütün olsaydı o zmn bence gayet şık bir gelinlik olurdu
Bu arada mutluluklar diliyorum, tebrik ediyorum seni
benim çok hoşuma gitti. Elbette gelinliği hayatında bir defa giyeceksin sen kendini hangi gelinliğin içinde daha güzel hissediyorsan o olmalı. Bence bu gelinlik çok sade bir gelinlik de degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?