KIZLAR YARDIM LÜTFEN BURAYA BAKARMİSİNIZ

Nisanlim dedi ki. Artık hep dışarda buluşcaz. Bu seferde hergun her dakka çağırır bu rahat bırakmaz diye düşünüyorum. Bizim aramız bozulsun da kurtulamiyoruz yapışık kene gibi

O adamın niyeti belli seni yollayıp yerleşecek rahatça keyif sürecek evde biraz daha kalırsa sizle sonu hiç iyi durmuyor nişanlınla konuş onun sizinle olmasından rahatsızlık duyduğunu dile getir hem bir başka erkeği ne diye getirmiş eve anlamadım açıkçası ben...

Arkadaşlar benim nisanlim la biz birlikte yaşıyoruz. Eleştiri yapmak için değil de suan ne yapmalıyım ona yardım edin. Biz 2 haftadır gorusmuyorduk ramazandan dolayi bunun 1 senedir konuşmadigi arkadaşı vardı. Baristilar 2 ay önce. 4 gündür bizde kalıyör ve bu çocuk çok rahatsız ediyor bakıp duruyor onun bunun bacisina bakıyor nişanlım yanındayken sürekli başka kızlarla markete giderken bile konuşup eve gelip anlatıyor kavga edelim diye ben hiç bişey demiyorum. Nisanlim çok değişiyor içerde şuanda oturuyorlar ve ben 3 saattir odadan çıkmadım. Nisanlim bambaşka bir insan oluyor yanıma gelmiyor ilk defa benimle ilgilenmiyor . Bu arkadaşı bizim aramıza bozmak için hep uğraştı o yokken hep mutluyDuk. Yapısti bizim eve gitmiyor

valla bu ilişkilere anlam veremiyorum bu nişanlın başka bir erkeği nasıl senin bulunduğun ortama sokar yatırır aynı evde olmanıza göz yumar nasıl bir rahattlık bu ya :( :(

Back
X