KIZLAR YARDIM LÜTFEN BURAYA BAKARMİSİNIZ

ben odada yanlızım ve aglıyorum o cünkü bisey görmüyor. ben gercekten nasıl bir insanla birlikteyim ? 1 senedir o kadar mutluyduk ki bir geldi herşey ters gidiyor nişanlımın davranışları herşey değişti ben hiç mutlu değilim. O kendince kardeşi gibi görüyor.çocukluk arkadaşı farklı bir duygu besliyor. hani insan kardeşine kondrumaz ya o da o misal

yapabilir misin bilmiyorum, şu an kendimi senin koydum,empati yaptım.
şu an orada ben olsaydım, bu adamın kötü niyetinden ve aramızı bozmak istemesinden bu kadar eminsem yanına gidip dümdüz,dimdirek "ne zaman gidiyorsun buradan?" diye sorardım.çok net.
baktım işi savsaklığa vuruyor,hemen şimdi eşyalarını toplayıp burdan gitmeni istiyorum,evde rahat edemiyorum bu kadar misafirliğin yeter diye kibarca kovardım.Nişanlım da kızarsa kızsın,sonra beni seviyorsa zaten kendine gelir.

yapabilir misin bilmiyorum, şu an kendimi senin koydum,empati yaptım.
şu an orada ben olsaydım, bu adamın kötü niyetinden ve aramızı bozmak istemesinden bu kadar eminsem yanına gidip dümdüz,dimdirek "ne zaman gidiyorsun buradan?" diye sorardım.çok net.
baktım işi savsaklığa vuruyor,hemen şimdi eşyalarını toplayıp burdan gitmeni istiyorum,evde rahat edemiyorum bu kadar misafirliğin yeter diye kibarca kovardım.Nişanlım da kızarsa kızsın,sonra beni seviyorsa zaten kendine gelir.

BEN HEMEN SEVGİLİMİ DÜRTTÜM UYURKEN VE DEDİM Kİ BEN KENDİ EVİMDE RAHAT EDEMİYORUM . BAYA BAGIRDIM DUYDU ARKADASIDA KAYBETMEK FALAN HİC UMRUMDA DEGİL NİSANLIMI BİTSİN EGER BENİ KORUYAMAYCAKSA. NİŞANLIMI UYANDRDGMDA ne iÇİN GÜLDÜ ANLAMADIM GÜLDÜGÜNÜ GÖRDÜM BÖYLE HAZ ALIR GİBİ NE BENİ TAHRİK ETTİ O GÜLÜŞÜ YANİ SİNİRİLENDİM HİÇ BİŞEY DEMEDEN ODAMA GİRDİM

öyle ima etmekle falan olmaz, gidip bunu sorabilecek cesaretin var mı?
iyi kötü tanıyorsundur bu kişiyi?sonrasında size zarar verebilecek bir yapıda mı?
ciddiyim, adamı kovman gerek.

EVET ONUNLA NİŞANLIM KÜSMEDEN ÖNCE HEP BENDEN AYRILIYORDU SONRA O ÇOCUKLA KAVGA ETTİ HİÇ AYRILMADIK ŞİMDİ GELDİ VE HAYATIMIZI MAHVETMEK İÇİN UĞRAŞIYOR.

Yeni barıştılar demişsin. Niye küsmüşlerdi.
Belki gene küserler o sebepten:)

Millet kaynana gorumce elti ile uğraşiyor. Siz bi arkadaş ile baş edemiyorsunuz :)

NİŞANLIM DÜŞÜNEMİYOR. MİLLETTİN KARI KIZINA BAKAN GAY OLAN EŞCİNSEL ERKEGE YÜRÜMÜŞ BİR İNSAN VE BEN RAHATSIZIM BU DURUMDAN COCUK DURMADAN BAKIYOR ORAMA BURAMA RAHATSIZIM BÖYLE SÖYLEEM BİLE NİŞANLIM GİDİP YA DÖVER YA BİZİM ARAMIZ BOZULUR YARDIM EDİN

NİŞANLIM DÜŞÜNEMİYOR. MİLLETTİN KARI KIZINA BAKAN GAY OLAN EŞCİNSEL ERKEGE YÜRÜMÜŞ BİR İNSAN VE BEN RAHATSIZIM BU DURUMDAN COCUK DURMADAN BAKIYOR ORAMA BURAMA RAHATSIZIM BÖYLE SÖYLEEM BİLE NİŞANLIM GİDİP YA DÖVER YA BİZİM ARAMIZ BOZULUR YARDIM EDİN
Yeni barıştılar demişsin. Niye küsmüşlerdi.
Belki gene küserler o sebepten:)

Millet kaynana gorumce elti ile uğraşiyor. Siz bi arkadaş ile baş edemiyorsunuz :)

haklısın ama yemine derim sana 49 kaynanya bedel diyebilirim bir çenesi var 7/24 evin içinde konuşuyor duş bile alamıyorum siz düşünün nişanlımla sarılırken pis pis bakıyor ben nişanlımıda kaybetmek istemiyordum onun bu tavırlarını görünce vazgeçtim. artık umrumda degil cok mutsuzum beni burda yanlız bıraktı benim halimi görmüyor bile

Bu ne arkadaş? Senin nişanlın nasıl bir erkek?
Ben olsam anında ayrılırım, başlarım nişanına da arkadaşına da.

NİŞANLIM DÜŞÜ:KK57:NEMİYOR. MİLLETTİN KARI KIZINA BAKAN GAY OLAN EŞCİNSEL ERKEGE YÜRÜMÜŞ BİR İNSAN VE BEN RAHATSIZIM BU DURUMDAN COCUK DURMADAN BAKIYOR ORAMA BURAMA RAHATSIZIM BÖYLE SÖYLEEM BİLE NİŞANLIM GİDİP YA DÖVER YA BİZİM ARAMIZ BOZULUR YARDIM EDİN

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

apaçık ortadaki nişanlının basireti bağlanmış.
var böyle arkadaşım da arkadaşım diye gezen malut erkekler..az daha üstüne gidersen kıskanıyorsun diyecek sana.
benden gelecek nacizane tek tavsiye şu acaip arkadaşı kibarca,dümdüz kovman.bu işi senden başkası halledecek gibi görünmüyor netekim.

Ben de sevgilimle yaşıyorum, böyle bir tipi bırak birbirimizin sevmediği cipsi sebzeyi bile getirmeyiz eve. Beraber zaman geçirmeyi çok seviyorlarsa dışarıda geçirsinler ama o zaman da nişanlına güvenmen şart. Tatile gidicez falan da aman deme, bana anahtarı verin siz gidin der.

Bizim ortak bir arkadaşımız var Amerika'da yaşıyor, geldiğinde mutlaka bizde de kalır birkaç gün. Bir keresinde yanında bir arkadaşıyla geldi. Hiç sevmedim tipi. Sevgilimi de karıştırmadım direk söyledim ben rahat edemiyorum diye. Ortak arkadaşımız da hiç küslük yapmadı. Ertesi gün gittiler. Kendi evinde aç susuz odaya kapanmak ne ya.

Arkadaşlar benim nisanlim la biz birlikte yaşıyoruz. Eleştiri yapmak için değil de suan ne yapmalıyım ona yardım edin. Biz 2 haftadır gorusmuyorduk ramazandan dolayi bunun 1 senedir konuşmadigi arkadaşı vardı. Baristilar 2 ay önce. 4 gündür bizde kalıyör ve bu çocuk çok rahatsız ediyor bakıp duruyor onun bunun bacisina bakıyor nişanlım yanındayken sürekli başka kızlarla markete giderken bile konuşup eve gelip anlatıyor kavga edelim diye ben hiç bişey demiyorum. Nisanlim çok değişiyor içerde şuanda oturuyorlar ve ben 3 saattir odadan çıkmadım. Nisanlim bambaşka bir insan oluyor yanıma gelmiyor ilk defa benimle ilgilenmiyor . Bu arkadaşı bizim aramıza bozmak için hep uğraştı o yokken hep mutluyDuk. Yapısti bizim eve gitmiyor

Elestiri yapmayin demissin canim ama eger evli olsa idiniz bu durum bu sekilde olmazdi.
Evli adam baska bi arkadasini heleki bekar birini evine getirip kalmasina musade etmez.
Biran onve evlenin :))

Arkadaşlar benim nisanlim la biz birlikte yaşıyoruz. Eleştiri yapmak için değil de suan ne yapmalıyım ona yardım edin. Biz 2 haftadır gorusmuyorduk ramazandan dolayi bunun 1 senedir konuşmadigi arkadaşı vardı. Baristilar 2 ay önce. 4 gündür bizde kalıyör ve bu çocuk çok rahatsız ediyor bakıp duruyor onun bunun bacisina bakıyor nişanlım yanındayken sürekli başka kızlarla markete giderken bile konuşup eve gelip anlatıyor kavga edelim diye ben hiç bişey demiyorum. Nisanlim çok değişiyor içerde şuanda oturuyorlar ve ben 3 saattir odadan çıkmadım. Nisanlim bambaşka bir insan oluyor yanıma gelmiyor ilk defa benimle ilgilenmiyor . Bu arkadaşı bizim aramıza bozmak için hep uğraştı o yokken hep mutluyDuk. Yapısti bizim eve gitmiyor
Oda da telefonda biriyle konuşuyor gibi yapın içeriye gidince de o kişi yanındayken nişanlınıza söyleyin.Arkadaşlarım şehir dışından gelecekler çok özlemiştim işleri varmış bir kaç gün kalıp gidecekler deyin.EŞEK değilse anlar herhalde :) Bir kaç gün sonra arayıp gelmek isteyince de hala evde olduklarını söylersiniz :) Bir kaç kere böyle yaparsanız aramaz

Aslinda hoslanmam bu tür seylerden ama bence bana kas göz hareketi falan yapiyor deyin'de hem evinizden kovsun hem muhatabini kessin o adamdan :KK53:

nişanlın böyle bir adamı evinize nasıl sokabiliyor ? hele ki evde genç bir kız varken hele ki bu genç kız nişanlısı iken nasıl getiriyor hayret ettim doğrusu ya aşırı güveniyor ya da seni hiç takmıyor :KK14:

açık açık konuşmaktan başka çaren yok..zaten birlikte yaşıyorsun çekincek bir durum yok ortada..her arkadaşını eve getirirse yandın sen..

tüm yorumları okudum ama başka bir arkadaş yazmamış. bu dediğin arkadaş hakkında eşcinsel erkeğe yürümüş biri demişsin. bide sen nişanlına sarılınca kötü bakmalar falan. kafam baya karıştı yani. nişanlını kıskanıyo desem senin orana burana niye bakıyor? :KK64::KK64:

Arkadaslar hepinize teşekkür ediyorum dün nisanlimla konuştum söyledim herseyi öyle direk beni kaybedersin dedim. O da ben bunun farkında değildim dedi. Bi daha eve giremycek dedi. Babaaneme gidiyorum diyip hemen döncek geri eve

Back
X