kızlar yardım lütfen, kaçıncı ayda hamile kaldınız?

maviboncuk2013

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
685
356
123
Eskişehir
merhaba arkadaşlar, biz dört aydır korunmuyoruz fakat daha gebelik yok, dört ay önce doktora gittim bebek düşünüyoruz artık diye gerekli tahliller yapıldı, bi sıkıntı yok fakat daha olmadı, ben paniklemeye başladım. Sizce yersiz mi? Neler yapmam gerek, tavsiyeleriniz var mı?

merhaba arkadaşlar, biz dört aydır korunmuyoruz fakat daha gebelik yok, dört ay önce doktora gittim bebek düşünüyoruz artık diye gerekli tahliller yapıldı, bi sıkıntı yok fakat daha olmadı, ben paniklemeye başladım. Sizce yersiz mi? Neler yapmam gerek, tavsiyeleriniz var mı?

daha once neyle korunduğunuz, bebek yapmayı nasıl denediğiniz de onemli.

ben 2 senedir prezervatifle korunuyordum. bu ay bebek denemesi yaptık. bereketli gunlerde, ovülasyonda ve ovülasyon sonrası 2 gunde toplam 9 kez. ve her seferinde resmen amuda kalktım geri kaçmasın spermler diye :1: cunku olduğu gibi geri geliyo dakikada :1:

ve hamile kaldım ilk denemede. belki olacağı varmıştır Allah verdi ama bi de boyle deneyin derim ben :1:

bazı insanlarında geç oluyor o yuzden stres yapmayın sorununuzda yokmuş.

Tatlim ben evlemdim yasmin kullandim mart ayinda biraktim normal korunduk nisan ayindada hamis kaldim gelir bebein meraketme sen calismalara devam et bide stres yapma sakin :)

3 senelik evliyim, eşim korundu hep, ilk bikaç ay yasmin kullanmıştım çok dokundu bana bıraktım, tiroidlerde nodül vardı 2007 de ameliyatla alındı o günden beri tiroid ilacı kullanıyorum ömür boyu da kullanacağım. Şükür sıkıntı yok da etrafımda o kadar çok doğum varki. 29 yaşındayım, inşallah hayırlısıyla bebişim olur sağlıkla tabi. Yorumlarınız iyi geldi teşekkür ederim.

Son düzenleme:
biz 6 ay denedik, artık aman olursa olsun dediğim zaman oldu, stres çok yapıyordum çünkü eşimde bazı problemler vardı ama oldu çok şükür stres yapma sakın

ben evlenince 6 ay doğal yöntemlerle korundum 3 ay yasmin kullandım ve bıraktıktan 8 ay sonra hamile kaldım bence telaşlanman için çok erken hatta testleri falanda çok erken yapmışsın kafana takma gebeliği keyfine bak olur inşallah merak etme

merhaba canım. seni çok iyi anladığım için cevap yazma gereği hissettim. bende 1 yıllık evliyim. insan korunmayı bırakınca hemen hamile kalacağını düşünüyor. ama işte o aybaşında bütün dünya başına yıkılıyor sanki. ben bide adet olmadan kan testi yaptırıyordum dayanamayıp. sonra 4. ayda ümidimi yitirdim. eşimle anlaştık tamam seneye düşünürüz diye. özellikle yumurtlama döneminde bir araya gelmedik ama birgün ansızın öğrendim hamile olduğumu. şimdi 10 haftalık hamileyim. demek istediğim sürekli sende benim gibi kafaya takma. aman boşver ne zaman olursa de. kendine başka meşgale bul, düşünmemeye çalış. bide hayırlısını dile. Allah yardımcın olsun...

ben iki kere hamile kaldım ama ikiside dış gebelik oldu.ilk gebeliğim 4.ayda, ikinci gebeliğimde ilk ayda olmuştu.bencede arkadaşların dediği gibi stres yapma.bir yıl içinde gebe kalmazsan o zaman doktora gidersin

haklısınız galiba, rahat olmak lazım bir de en önemlisi hayırlısını sağlıklısını istemek Allahtan, bakalım size inşallah iyi haberler getiririm

Son düzenleme:
Ben de tam 13. ayda süpriz bi şekilde pozitif sonuç aldım.Hem de eşim sperm morfolojisi düşüklüğü nedeniyle varikosel ameliyatı olduğu hafta...Stres, sevinç hepsi bi arada:)

6. Ayımda cok sukur hamıle kaldım. Bu işin formulu stres yapmamak. İnşaAllah rahat olabilmeyi Rabbim nasip eder sana

bizde 4 ay korunmadık ve 4cü ayn sonunda oldu.Tamamen sabır işi canım.Sabret rabbimden sadece hayırlısını iste.Allah yardımcın olsun inşllh
soğan kürü uygula diyenler oldu, bu ay denesem mi acaba? Sağlık ocağından aradılar, ebe sordu işte bebek düşünüyor musunuz diye, ben de evet dedim dokktorlar en az bir sene veriyor acele atme dedi. Ama işte insanız ister istemez acaba olmaz mı diye düşünüyorum. Etraftan da bazen sorunlu gebeliklerler duyuyorum, rabbim hayırlısını versin diyorum. Sanki hemen hamile kalacakmış gibi geliyor insana fakat baya zormuş :))

soğan kürü uygula diyenler oldu, bu ay denesem mi acaba? Sağlık ocağından aradılar, ebe sordu işte bebek düşünüyor musunuz diye, ben de evet dedim dokktorlar en az bir sene veriyor acele atme dedi. Ama işte insanız ister istemez acaba olmaz mı diye düşünüyorum. Etraftan da bazen sorunlu gebeliklerler duyuyorum, rabbim hayırlısını versin diyorum. Sanki hemen hamile kalacakmış gibi geliyor insana fakat baya zormuş :))

bence önce hormon tahlili yap
ondan sonra kullan kür falan
sıkıntın yoksa denemeye devam, erken daha
benim de 7. ayımda oldu

Back
X