Kızlar yardım lütfen

Nazife5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
237
59
48
Sürekli kafama bişeyler takıp bişeyler den korkuyorum. Hayatı kendime zehir ediyorum biliyorum herşey kader kısmet ama beynimi susturamıyorum. Gelecek beni korkutuyo hep

Sürekli kafama bişeyler takıp bişeyler den korkuyorum. Hayatı kendime zehir ediyorum biliyorum herşey kader kısmet ama beynimi susturamıyorum. Gelecek beni korkutuyo hep
Anksiyeten var.tedavisi kolay kendi kendinin doktoru ol.uğraş bul kendine canım.🌹doktora git en kısa zamanda ilaç verir rahatlarsın

Herkezin çok normaldır ama sadece bunu yaşamını etkilemesine bu kadar müsade etmen yanlış

Gebelikte de kullanılan ilaçlar var.Ben son ayımda kullandım fakat yeterli gelmedi.doğum lohusalik derken 2 katına ulaştı.bebeğimin tadını bile çıkaramıyorum eşim ailelerimiz hep destek sagolsunlar ama atlatamiyorum.Bebeğim 2 aylık mecbur ilaç kullanıyorum 2 hafta oldu başlayalı süte geçmiyordur inşallah.ilacı içiyorum 4 saat emzirmiyorum mesela.Çocuk doktoru bile önce anne sağlıklı olacak ki bebek de saglikli olsun dedi

Gebelikte de kullanılan ilaçlar var.Ben son ayımda kullandım fakat yeterli gelmedi.doğum lohusalik derken 2 katına ulaştı.bebeğimin tadını bile çıkaramıyorum eşim ailelerimiz hep destek sagolsunlar ama atlatamiyorum.Bebeğim 2 aylık mecbur ilaç kullanıyorum 2 hafta oldu başlayalı süte geçmiyordur inşallah.ilacı içiyorum 4 saat emzirmiyorum mesela.Çocuk doktoru bile önce anne sağlıklı olacak ki bebek de saglikli olsun dedi
Hayatım zehir oluyo hiç bişey den tat alamıyorum ki. Kendime herşeyi zehir ediyorum

Seni okadar iyi anliyorum ki bir senedir hamiellik istedigim icin ilacsiz bu illeti yenmeye calisiyorum ... Bazen hersey iyi ama cogu zaman cok kotuyum hep seneryaolar kafamda hep hayati sorgulamalar hicbir problemim yokken stresten hamile de kalamiyorum sanirim... İlac daha once kullandim iyiydi ama birakinca hersey geri geldi.. kendimizde bitiyor is ama nasil yapariz bende bilimyorum inan

Seni okadar iyi anliyorum ki bir senedir hamiellik istedigim icin ilacsiz bu illeti yenmeye calisiyorum ... Bazen hersey iyi ama cogu zaman cok kotuyum hep seneryaolar kafamda hep hayati sorgulamalar hicbir problemim yokken stresten hamile de kalamiyorum sanirim... İlac daha once kullandim iyiydi ama birakinca hersey geri geldi.. kendimizde bitiyor is ama nasil yapariz bende bilimyorum inan
Bende de aynı şekilde kafamda kuruntukar seneryaolar yiyip bitiriyorum kendimi

Arkadaşlar iş kendinizde bitmiyor.bu sekilde STRES HORMONU salgılıyorsunuz.Doktorlar bosuna okumuyorlar bi bildikleri varki bu ilaçlar var.Stres bagısıklıgı düşürür,bebeğinize o stres geçer huzursuz olur.Hamile olup ilaç kullanan bi sürü insan var.Biraz araştırın.Bu kadar buraya yazacak kadar çaresizseniz zaten ciddi bi sorun var demektir.FARKINDA OLUN.Doktora gidin ilacınızı alın.Bebeğe,çocuga yazıl diil mi?Hamilelik zaten zor,sonra logusalık sonra cocuk bakımı,uykusuzluk belki evde stres.Çekilir mi gidin iyi bi doktora konusun alın ilacınızı.Burdan çare bulunmaz.Kafa sağlam olmazsa gerisi boş.Şimdi herseyin tedavisi var.Basınız agrıyınca ilaç alıyosunuz,geçiyor.bu da böyle teşhisinizi koyun ve gerekenleri yapın.Cocuk 6 ay sonra olsa nolur neyin acelesi bu?Tüm Avrupa düzenli gidiyor psikşyatrislere biz de gereksiz görülüyor ama ortalık hasta dolu.Ciddiye alın.İlerisi daha kötü olur.Kronikleşir ve travmalarla baska hastalıklara dönüşür.Kronik depresyona gider.Spor yapın,yürüyüş yapın,düzgün beslenin bi uğraş bulun.Sizi üzen insanlardan uzak durun.Enerjinizi bozan insanlarla sırf yalnız kalmamak için ya da elalem ne der diye görüşmeyin.Değerinizi bilin.BU KONUDA UZMAN Bİ DOKTORA GİDİN.Yanlış ilaç yanlış teşhiste kötü sonuclar dogurur.Sizin hastalığınızda uzman olan enerjinizin tuttugu bi doktor sizi kısa sürede rahatlatır.Lütfen kendinizi düşünün.2 elbise eksik alın ama doktora para verin.Sağlık hepsinden önemli.Kendiniz halledemezsiniz.Önce bi yardım alın sonra zamanla zaten kendinizde bu durumun üstesinden gelicek şeyler öğrenmeye baslarsınız.

Bu tamamen senin elinde kendi kendine zarar veriyorsun biraz rahatlamak istersen inşirah süresini dinle oku inan çok çok iyi geliyor ruha :KK200:

Back
X