Doğuma Hazırlık Kızlar yardım lütfen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bmeee

^^^Egemm^^^
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2010
38
5
48
Kızlar birşey sormak istiyorum. 16+2 hamileyim. Dr erkek olacağını söyledi dünya başıma yıkıldı. 4 yaşında bir oğlum var kız olacak diye o kadar hazırlamıştım ki kendimi çok üzüldüm. Sırtı dönüktü bebeğin Dr nerden anladım bilmiyorum keSin mi diye sorduğumda doğumda belli olur dedi ne okur bana kızmayın öncelikle sağlıklı olması ama çok üzüldüm biraz da olsa yanılma payı var mıdır sizde çevremdeki herkes hamile olduğumu duyunca kız olacak bizim içimize öyle doğuyor falan dediler bende çok hazırlamışım kendimi çok üzüldüm. Hala aklım başıma gelmedi sağlık olsun önemli olan o diyorum ama yanılmış olmasını istiyorum bir taraftan sizce yanılma payı var mı?

Kızlar birşey sormak istiyorum. 16+2 hamileyim. Dr erkek olacağını söyledi dünya başıma yıkıldı. 4 yaşında bir oğlum var kız olacak diye o kadar hazırlamıştım ki kendimi çok üzüldüm. Sırtı dönüktü bebeğin Dr nerden anladım bilmiyorum keSin mi diye sorduğumda doğumda belli olur dedi ne okur bana kızmayın öncelikle sağlıklı olması ama çok üzüldüm biraz da olsa yanılma payı var mıdır sizde çevremdeki herkes hamile olduğumu duyunca kız olacak bizim içimize öyle doğuyor falan dediler bende çok hazırlamışım kendimi çok üzüldüm. Hala aklım başıma gelmedi sağlık olsun önemli olan o diyorum ama yanılmış olmasını istiyorum bir taraftan sizce yanılma payı var mı?

öncelikle hiç bir tahmin % 100 doğru değildir. Ama 16 hafta epey belirgin görünen bi hafta kendini bu fikre de alıştırmaya çalış. Allah korusun herşeyin üstünde olan bebeğin sağlığı . Hem emin ol ki eğer erkek olursa iki kardeş için şahane oluyo . Oynuyolar paylaşıyorlar . Bunları düşün kendini teselli et :(

Saol canım cevap verdiğin için hayırlısı artık. Dediğin gibi önce sağlığı önemli olan kısmet böyleymiş. Zamanla inşallah alışırım.

Meraba benimde ilki oğlan ikinciye gebeyim yüksek ihtimal kız buda bende hep kız olsun istemistim anliyorum seni ama birde şöyle düşün sağlık en basta iki erkek kardes olurlar bu fikre alış değişeceğini pek sanmam erkek diyince degismiyor kucaginiza almayı nasip etsin

Hayırlısı artık canım ne desek boş ben acaba bi umut sırtı dönük olduğu için yanılmış olabilir mi dedim. Allah böyle nasip etmiş. Bende alışırım heralde zamanla.

ben 19 aydır uğraşıyorum bebeğim olsun diye
dünya başıma yıkıldı ne demek ya sen cinsiyetini beğenmiyosun
Allah 2. defa anne olmayı nasip ettiği için şükret
benim gibi uğraşsaydın o zaman görürdün dünya başına nasıl yıkılıyo

ben 19 aydır uğraşıyorum bebeğim olsun diye
dünya başıma yıkıldı ne demek ya sen cinsiyetini beğenmiyosun
Allah 2. defa anne olmayı nasip ettiği için şükret
benim gibi uğraşsaydın o zaman görürdün dünya başına nasıl yıkılıyo[/QUOTE

Haklısın însan evladı çiğ süt emmîş diye boşuna dememişler çok hazırlamışım kendimi kız olacak diye hayal kırıklığına uğradım. Üzüldüm sadece Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Sana da kısa zamanda nasip etsin înşAllah. Insan ilahi farklı olsun istiyor. Ama böylesi nasipmiş.

Back
X