Namuzar Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2015 843 419 23 40 4 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Namuzar #1 Merhaba kizlar ben ilk kez ovulasyon testini yapicam devamli bir kac gun ama reglin hangi gunu baslamaliyim bilmiyorum bana yardimci olurmusunuz
Merhaba kizlar ben ilk kez ovulasyon testini yapicam devamli bir kac gun ama reglin hangi gunu baslamaliyim bilmiyorum bana yardimci olurmusunuz
M mambia Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2015 5.023 2.154 198 35 4 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Namuzar #2 Cnm regl in biter bitmez başla
deniztir B&N Kayıtlı Üye 2 Ekim 2015 1.412 1.124 53 41 4 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Namuzar #3 28 günde bir adet oluyorsan 11. günde başlaman gerekir. Adet döngün daha uzun veya kısaysa bir gün bir gün ileri atabilirsin veya geri alabilirsin.
28 günde bir adet oluyorsan 11. günde başlaman gerekir. Adet döngün daha uzun veya kısaysa bir gün bir gün ileri atabilirsin veya geri alabilirsin.
Namuzar Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2015 843 419 23 40 4 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Namuzar #4 Adetim duzensiz o yuzden hic yakalayamiyorum mecbur test kullanicam
POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 298 4 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Namuzar #5 benimde duzensizdi 1 sene bekledik sonra yumurtlama testi aldik gunu yakaladik ve kizima hamile kaldim suan 3 aylik :) reglden hemen sonra basla derim insallah sendede ise yarar. rabbim isteyenlere nasip etsin insallah
benimde duzensizdi 1 sene bekledik sonra yumurtlama testi aldik gunu yakaladik ve kizima hamile kaldim suan 3 aylik :) reglden hemen sonra basla derim insallah sendede ise yarar. rabbim isteyenlere nasip etsin insallah
Namuzar Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2015 843 419 23 40 4 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Namuzar #6 Visneli_Turtam .!.: benimde duzensizdi 1 sene bekledik sonra yumurtlama testi aldik gunu yakaladik ve kizima hamile kaldim suan 3 aylik :) reglden hemen sonra basla derim insallah sendede ise yarar. rabbim isteyenlere nasip etsin insallah Genişletmek için tıkla... Bir sene kendinizmi beklediniz yani korundunuzmu?insallah Allah bana da nasip eder
Visneli_Turtam .!.: benimde duzensizdi 1 sene bekledik sonra yumurtlama testi aldik gunu yakaladik ve kizima hamile kaldim suan 3 aylik :) reglden hemen sonra basla derim insallah sendede ise yarar. rabbim isteyenlere nasip etsin insallah Genişletmek için tıkla... Bir sene kendinizmi beklediniz yani korundunuzmu?insallah Allah bana da nasip eder
POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 298 4 Ekim 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Namuzar #7 Namuzar .!.: Bir sene kendinizmi beklediniz yani korundunuzmu?insallah Allah bana da nasip eder Genişletmek için tıkla... korunmadik ortada sorun yoktu zamanini beklemis kuzum. insallah canim :) rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
Namuzar .!.: Bir sene kendinizmi beklediniz yani korundunuzmu?insallah Allah bana da nasip eder Genişletmek için tıkla... korunmadik ortada sorun yoktu zamanini beklemis kuzum. insallah canim :) rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin