• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım lutfen :((((

yvzslcn

bu insanlar mutsuz olmayı nasıl başarıyor kuzum
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
39
15
8
33
1.5 yıllık evliyim eşime cilve yapmak istiyorum ama yapamıyorum sorunlarımız var ona yaklaşamıyorum hatta sohbet bile edemiyorum birazda içimden gelmiyor ama yapmazsam kopup gidicez nasıl cilve yapabilirim nasıl yaklaşabilirim onunla nasıl sohbet edip nasıl vakit geçirebilirim lütfen yardım edin bana

o sana cılve yapsın kopsanız senın yuvan yıkılmıycak sadece onunkı de yıkılcak doğada hiçbir dişi erkeğe kur yapmaz

Sorunda orda tatlım o bana yapmıyor ama galiba benden bekliyor ve ben hamileyim yani boşanmak istemiyorumda

Icimden gelmiyor diyorsunuz? Gelmiyorsa zaten yapamazsin esini sevmiyirmusun?

Bence öncelikle aranızdaki sorunun kaynaklandığı şeyi bulup onu çözmeye odaklanmalisiniz. Bir sorunun üstünü kapatarak o sorun çözülmüyor. Belki de aranızdaki iletişim sorununu çözünce zaten cilve yapmanıza gerek kalmadan aranız düzelecektir.

Icimden gelmiyor diyorsunuz? Gelmiyorsa zaten yapamazsin esini sevmiyirmusun?
eşimi seviyorum tabikide ama çok sırunlar yaşadık tartışmalar yaşaddık ve sanırım birbirimizden uzaklaştık yani sanki 10 yıllık evliymişiz gibi olduk

Bence öncelikle aranızdaki sorunun kaynaklandığı şeyi bulup onu çözmeye odaklanmalisiniz. Bir sorunun üstünü kapatarak o sorun çözülmüyor. Belki de aranızdaki iletişim sorununu çözünce zaten cilve yapmanıza gerek kalmadan aranız düzelecektir.
İletişimsizlik başlıca sorunumuz isteklerimiz hiç bir zaman oturup konuşmuyoruz ben daha önce bi kaç kez denedim ama ciddiye alınmadığımı anlayınca çekikdim kabuğuma

Back
X