Kızlar köpeğim 8 aylık ve çok tüy döküyor. Veterinere bu ara kendi özel sebeplerimden gidemiyorum çünkü Yen'i gebeyim yatıyorum sürekli. Gebe olduğum için tütler rahatsız etmeye başladı sizce ne yapabilirim? Evde yapılacak bir şey var mı yoksa ilacı var mı?
Fotoğraftaki köpeğim. Tüyleri kesilen cinsten değilmiş doktoru öyle demişti o yüzden ilaç ve beslenme gibi bir şey yaparak üstesinden gelmem gerekiyor. Balıklı demek. Buna dikkat edicem. Teşekkür ederim
Fotoğraftaki köpeğim. Tüyleri kesilen cinsten değilmiş doktoru öyle demişti o yüzden ilaç ve beslenme gibi bir şey yaparak üstesinden gelmem gerekiyor. Balıklı demek. Buna dikkat edicem. Teşekkür ederim
çoook tatlı benım eşimde çok tutkun şilamız vardı onu yeğeni götürdü.
şimdi bundan aldık
ismi susam benım kedim vardı 16-17 yaşımda ,
araba vurdu ondan sonra hiç bir hayavana bağlanmadım.
bağlanmak istenedim çünki cigerim çok yandı
şimdi bundan aldık
Allah yardımcınız olsun bilirim bir şeye bağlanıp kaybetmenin ne demek olduğunu. Şimdi bende kara kara düşünüyorum evet onu barınaktan aldım hayata tutunmasını sağladım ama ona bir şey olursa nasıl üstesinden gelirim bilmiyorum bazı geceler uykumu kaçırıyor bu düşünce
Ay ama bunlar çok tatlı ya :) allah uzun ömürler versin her hayvanın sevgisi farklı oluyor :)
şimdi bundan aldık
Allah yardımcınız olsun bilirim bir şeye bağlanıp kaybetmenin ne demek olduğunu. Şimdi bende kara kara düşünüyorum evet onu barınaktan aldım hayata tutunmasını sağladım ama ona bir şey olursa nasıl üstesinden gelirim bilmiyorum bazı geceler uykumu kaçırıyor bu düşünce
Ay ama bunlar çok tatlı ya :) allah uzun ömürler versin her hayvanın sevgisi farklı oluyor :)
evet canımmm insan bağlanıyor canı gibi oluyor
o yuzden onun için endilşe etmen çok doğal fakat ona sahip çıkman sevmen en büyük ödül ona.
bırakma onu hiç bişiy olmuycak Allahın izni ile.