Ovulasyon testleri catladıgını gstermiyor mu peki?Koyu cizgiden sonra siliklesmesi catladıgı anlamına mı geliyr?Ayni anlama gelmiyor. Yumurta yeteri buyukluge gelmeden catlamadan da adet olabilirsin. Bunun icin dra kontrole gidebilirsin. Adetin 3. Gunu gidiyorsun usg de diyor sana jesin sonuc icin adetin 21. Gunu tahlil yapiyor kan tahlilinde netlesiyor. Muayeneyi ol bence en azindan emin olursun. İncir havuc kurunu dene istersen tahlillerin normalse prolaktin yuksekliginde kullanilmamasi gerekircinku. Ben hem bu kuru yaptim hem ovulasyon testi yaptim. Cizgi testinde bende gormedim belki yapamadim. Kürü yaptigim ay digital test kullandim kacirmayim diye. Tahlillerim normaldi hepsi buarada.
normalde evet öyle ikisi aynı koyulukta olduktan sonra diğeri tekrar silik olunca çatladığını gösteriyor. ama benim hiç ikiside aynı koyulukta olmadı biri sürekli daha açık olduOvulasyon testleri catladıgını gstermiyor mu peki?Koyu cizgiden sonra siliklesmesi catladıgı anlamına mı geliyr?
Karısık durumlar.Cok sıvı aldysan testten once o yzden koyulasmamıs olabilir mi?normalde evet öyle ikisi aynı koyulukta olduktan sonra diğeri tekrar silik olunca çatladığını gösteriyor. ama benim hiç ikiside aynı koyulukta olmadı biri sürekli daha açık oldu
Dikkat ettim aslında sıvı alımına ama koyulaşmadı işte bende o yüzden doktor kontrolüne gitmek istiyorum ama bi yerden de her ay adet olan bayanın yumurtlamasının olduğunu duydum da bilgisi olan varmı diye konu açayım dedimKarısık durumlar.Cok sıvı aldysan testten once o yzden koyulasmamıs olabilir mi?
Ins.bilen biri cvplar canım.Ben de merak ediyrmDikkat ettim aslında sıvı alımına ama koyulaşmadı işte bende o yüzden doktor kontrolüne gitmek istiyorum ama bi yerden de her ay adet olan bayanın yumurtlamasının olduğunu duydum da bilgisi olan varmı diye konu açayım dedim
Evet canim oyle oluyor.Ovulasyon testleri catladıgını gstermiyor mu peki?Koyu cizgiden sonra siliklesmesi catladıgı anlamına mı geliyr?
Yok canim olmaya biliyor. Bana dr soyledi. Seninki kistik gozukuyor diye. Yani yumurta var buyumeyip catlamiyor kist oluyor yani oyle dokuluyor. Kan tahlilinde normal cikti kurde yaptim ama belki o ise yaradi.Dikkat ettim aslında sıvı alımına ama koyulaşmadı işte bende o yüzden doktor kontrolüne gitmek istiyorum ama bi yerden de her ay adet olan bayanın yumurtlamasının olduğunu duydum da bilgisi olan varmı diye konu açayım dedim
ANLADIM CNM BENDE KİST YOK SANIRIM OLSAYDI DOKTOR ULTRASONLA BAKTIĞINDA SÖYLERDİYok canim olmaya biliyor. Bana dr soyledi. Seninki kistik gozukuyor diye. Yani yumurta var buyumeyip catlamiyor kist oluyor yani oyle dokuluyor. Kan tahlilinde normal cikti kurde yaptim ama belki o ise yaradi.
O ZMN BAZI DURUMLARDA ÇİFT ÇİZGİNİN KOYULUĞUNUN Bİ ANLAMIDA OLMUYOR MU BUNA GÖREHayir ovulasyon testi catladigini göstermiyor bu testler yumurtanin catlamasi icin birden yukselen lh hormonunu ölçüyor. Yumurta varsa çatlıyor sonra da hormon giderek azalıyor.yani yumurtaniz o ay olmasa bile o test pozitif cikar çünkü lh artışı adetin dogal döngüsünde var yumurtlamaya bagli degil.yumurta lh a bağlı ozetle
ANLADIM CNM ÇOK ÜZÜCÜ YA NE KADAR İNCE AYRINTI VARTabi cift cizgi sadece o ay lh hormonunun pik yaptığı günü gosteriyor bu hormon 24 saat ile 36 saat arasinda varsa yumurtayi catlatiyor sonra da giderek azalıyor.şöyle daha açıklayıcı olayim yumurta takibi yapilan bir ay yumurtam olmadigi halde her zamanki gün yine testim koyu iki cizgiydi ama yumurta yoktu.olay bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?