Kızlar yardım mastit olmuşum

semraanne

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2014
2.660
1.160
Merhaba konuyu nereye açacağımi bilemedim 50 günlük bebeğim var.
3 gün önce vücudumun heryerinde hassasiyet hissettim. zamanla dokunmaz oldum.
hicbiryerim kemiklerim bile ağrıyodu belim felaket ne oturabildim ne uzayanabildim. soğuk algınlığı dedim meyve yedim yatakta yüksek ateş ve titreye titreye yattım sabah daha kötüyüm yürüyemiyodum o kadar halsizdim düştüm bayıldım ateşten yanagim dudagim çatladı ve serum taktırdım soğuk algınlığı için akşam olunca göğsümun cok fazla ağırlığını farkettim bebegimi alamadım kucağıma doktora gittim dün ultrason çekildi mastit dedi antibiyotik yazdı iltihabı iğneyle çekmeye çalıştı olmadı.elektirikli pompa aldım tıkanıklığı açsın diye ama ucu şişti su toplar gibi yara oldu ve taş gibi olmus ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin lütfen neyabilirim

Kuzenimin eşindede oldu tek göğsünde. Sakın sıcak sürme göğsüne iltihabı arttırırmış.doktor havluyu buzluğa koyup soğutup çıkarıp masaj yapmasını istemişti. Sürekli masaj yaptı ılık suyla duş aldı.
Birde doktor kullandığı ilacın yanı sıra sade lokumu inceltip göğsünün ucuna koymasını istemiş iltihabı çekip akıtıyomuş. Bi kaç gün yapmıştı. Her saat başı gece bile kalkıp göğsünü makinayla sağdı. Geçti çok şükür.
Tabiki ilaçlarınıda kullandı aynı zamanda.
Geçmiş olsun sizede

Kuzenimin eşindede oldu tek göğsünde. Sakın sıcak sürme göğsüne iltihabı arttırırmış.doktor havluyu buzluğa koyup soğutup çıkarıp masaj yapmasını istemişti. Sürekli masaj yaptı ılık suyla duş aldı.
Birde doktor kullandığı ilacın yanı sıra sade lokumu inceltip göğsünün ucuna koymasını istemiş iltihabı çekip akıtıyomuş. Bi kaç gün yapmıştı. Her saat başı gece bile kalkıp göğsünü makinayla sağdı. Geçti çok şükür.
Tabiki ilaçlarınıda kullandı aynı zamanda.
Geçmiş olsun sizede
Çok teşekkür ederim deneyecem lokumu da bende yanlış yapıyormuşum demekki ütü ile havlu ısırıp birakiuodum

Cok gecmis olsun.Anne sutu vedigim donemde kac kez mastit oldugumu hatirlamiyorum.Antibiyotik kullaninca geciyor. Bol.bol emzirip, elektrikli pompa ile sagmistim.

X