Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlıkkızlar yardım ! Nehir Erva mı ? Erva Nil mi ?
Kizlarr neden sadece erva koymuyosunuz bence daha sade oluyo.. benim cadimin adida erva cok fena ervalar cok bilmis oluyo .. amma illa bi isim olcaksa erva nil daha guzel bence
Evet canim Erva kesin olcak insallah.ama Nehir koyarsak sadece onu kullaniriz gibime geliyo.Nil koyarsak ikisi bir soylenebilir.bilemedim cok kararsizim.tesekkur ederim bu arada ☺❤
Kizlarr neden sadece erva koymuyosunuz bence daha sade oluyo.. benim cadimin adida erva cok fena ervalar cok bilmis oluyo .. amma illa bi isim olcaksa erva nil daha guzel bence
Canim babamiz yanina bi isim daha istiyo.Nil koyarsak Erva ile birlikte soyleriz diye dusunuyoruz.Nehir olursa soyleyisi daha kolay oldugundan herkes Nehir der gibime geliyo.ne zormus bu isim isi hayirlisi olsun bakalim ☺ tesekkur ederim bu arada ❤