- 10 Ağustos 2016
- 1.431
- 375
- 53
- Konu Sahibi melegim_06

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok sağol Allah razı olsun ama hemen çıkmadı işte hani deniliyor ya ilk 5 dk baz alın diye o yüzden 1 saat sonra çıktıVar canım silik de olsa..İnşaAllah hamilesindir
Nolur öyle olmasın nolur yaZar zor gördüm ama sonradan oluşmuş yanılma payı olabilir canım bu aralar böyle rastladım silik çizgi olupta kan da negatif olanlara ama geç dollnemedir belki adetin gectimi
Eee canım silik çıkması çok normal daha çok var erken tanı bence güzel haber gelecek senden içine doğdu olmasa o kadar çok var ken bata çıkmazdi hiç bişey ilk hayırlı olsun benden olsun sonucu yaz mutlakaNolur öyle olmasın nolur ya![]()
Ayyyyyy ne güzel çok teşekkür ederim umut oldun banaBenim de 2 saat sonra falan silik çıkmıştı adetimden 4 gun onceydi ve hamileydim canim..
Evet normal ama ne bileyim canım ya 30 31 günde adet periyodum 10 11 Aralık normal şartlarda regl dönemim başlar bu ay son ayımda gebelik oluşmazsa doktor laparoskopi yapacaktı inşallah gerek kalmaz seni burdan biliyorum çok okumuştum paylaşımlarını sonrada hamile olduğunu gördüm çoookk sevindim Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah benim içinde dua et kuzum nolur hayırlısıysa şayet hsmile olayım ve devam etsin süreçEee canım silik çıkması çok normal daha çok var erken tanı bence güzel haber gelecek senden içine doğdu olmasa o kadar çok var ken bata çıkmazdi hiç bişey ilk hayırlı olsun benden olsun sonucu yaz mutlaka
Özür dilerim İnan bilsem sormazdım üzüldüm şimdi benimde 9 haftalık ken kalp atışı durdu kürtaj oldum o duyguyu bilirim Allah yardımcın olsun vakti Zana’nı gelince kucağını doldursun inşallah11 haftalikken karnimda öldü bebeğim canım..14 gün oldu.Allah seninkine ömür versin İnşaAllah..
.
Bebeaspirini iç dusugun varsa.pihtilasma testlerini yaptirdinmi ?mutlaka yaptir.oyuzden dusmesin
Canım bu Arada bir soru sorsam yanıtlayabilir misin buradaysan ilk zamanlar adete yakın kaşık ağrıların 2 taraflı mı oldu yoksa tek taraflı mı ve tek taraf hissettiysen şayet o tarafta mı döllenme oldu acabaZar zor gördüm ama sonradan oluşmuş yanılma payı olabilir canım bu aralar böyle rastladım silik çizgi olupta kan da negatif olanlara ama geç dollnemedir belki adetin gectimi
.Özür dilerim İnan bilsem sormazdım üzüldüm şimdi benimde 9 haftalık ken kalp atışı durdu kürtaj oldum o duyguyu bilirim Allah yardımcın olsun vakti Zana’nı gelince kucağını doldursun inşallahhepsine bakıldı hiçbir problem Yok canım
![]()