- Konu Sahibi melegim_06
Hayırlısı canım inşallah bi dahaki aya olur nasipCanım iyi geceler Hani olursa gebelik söyle demiştin ya hatırladıysan yokmuş söylemeyi unuttum6 gün gecikmeli adet oldum yeni bitti hatta kısmette yokmuş
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı canım inşallah bi dahaki aya olur nasipCanım iyi geceler Hani olursa gebelik söyle demiştin ya hatırladıysan yokmuş söylemeyi unuttum6 gün gecikmeli adet oldum yeni bitti hatta kısmette yokmuş
![]()
Aynen öyle canım ilgin için çok teşekkür ederimHayırlısı canım inşallah bi dahaki aya olur nasip
Göremedim ben de şimdi nasılsın hamile misinEki Görüntüle 2074412 Kızlar 1 saat önce hcg testi yaptım dayanamadım malesef ilk 5 dk çıkan sonuç değil bakar mısınız nolur???Biraz zorgörünüyor uzaktan bakılirsa farkedilir diye tahmin ediyorum![]()
Yok canım malesef değildim 1 hafta geç regl oldum sanırım strestenGöremedim ben de şimdi nasılsın hamile misin
Aynen öyle canım umut dünyası işte belki diyoruz çıkmayınca üzülüyorum haliyleBoşver bi daha ümitlenme hayalet çizgiye benim de başıma geldi akışına bırak
Aah ahh ben de 3 gün geçti benimki de kesin stresten hiç belirti yok kiAynen öyle canım umut dünyası işte belki diyoruz çıkmayınca üzülüyorum haliyle![]()
Yok canım hiç gecikmedi hep 1 gün 2 gün önce lekelenme olur adet günündeyse olurdu ilk defa geldi çok ümid ettim Adet gecikmesinin 4.günü kanda 0.100 görünce umudu kestim ve 6.gün söküldüAah ahh ben de 3 gün geçti benimki de kesin stresten hiç belirti yok ki
Baksana peki senin son altı ayda hiç gecikir miydi bi iki gün ?
Merhaba canım formda baska bisey ararken yazdıklarını en bastan okudum daha sonuna gelmeden hamile degildir diyodum ki doğru tahmin etmisim cünki yasadıklarının aynısını yaşadım. Testte ciddi anlamda 5-10 dk dan sonrasını sayma tam 3 kez 1 saat sonra silik cıktı bende ayrı ayrı markalardı birde hepsi negatifti kafana cok taktıkça stresten olmuyor ne zaman bırakır rahatlarsan o an oluyo iki ay bende senin gibiydim olmadı cok üzüldüm 3. ay erteleyelim sonra deneyelim dedik aklımda bile yok bi baktım hamileyim hemde adetten 5 gün once kopkoyu cizgilerle ama sonu hüsrandı melek olarak kaldı yavrum hayırlısı de bol bol dua et su iç aklından cıkart belirti arama bende hiiic belirti yoktu ne zaman rahatlarsn ozaman olur bak :)Yok canım hiç gecikmedi hep 1 gün 2 gün önce lekelenme olur adet günündeyse olurdu ilk defa geldi çok ümid ettim Adet gecikmesinin 4.günü kanda 0.100 görünce umudu kestim ve 6.gün söküldü![]()
Aynen öyle dediğin gibi canım dikkate almayacağım artık üzülüyorsun sonradan dediğin doğru ama aklımdan hiç çıkmıyor ki hep aklımdaMerhaba canım formda baska bisey ararken yazdıklarını en bastan okudum daha sonuna gelmeden hamile degildir diyodum ki doğru tahmin etmisim cünki yasadıklarının aynısını yaşadım. Testte ciddi anlamda 5-10 dk dan sonrasını sayma tam 3 kez 1 saat sonra silik cıktı bende ayrı ayrı markalardı birde hepsi negatifti kafana cok taktıkça stresten olmuyor ne zaman bırakır rahatlarsan o an oluyo iki ay bende senin gibiydim olmadı cok üzüldüm 3. ay erteleyelim sonra deneyelim dedik aklımda bile yok bi baktım hamileyim hemde adetten 5 gün once kopkoyu cizgilerle ama sonu hüsrandı melek olarak kaldı yavrum hayırlısı de bol bol dua et su iç aklından cıkart belirti arama bende hiiic belirti yoktu ne zaman rahatlarsn ozaman olur bak :)
Sevinmek için erkenEki Görüntüle 2074412 Kızlar 1 saat önce hcg testi yaptım dayanamadım malesef ilk 5 dk çıkan sonuç değil bakar mısınız nolur???Biraz zorgörünüyor uzaktan bakılirsa farkedilir diye tahmin ediyorum![]()
Başka seye yogunlaş canım kalbini ruhunu beynini baska seyle doldur dualar sureler oku anlamlarına bak Rabbine sarıl ne kadar büyük bir hazinesi var bir ol emri ile oluyo hersey güzel düsün güzel iste güven ki ol emri nasip olsun hepimize ben sürekli dua ediyorum rahatlatiyo gercektenAynen öyle dediğin gibi canım dikkate almayacağım artık üzülüyorsun sonradan dediğin doğru ama aklımdan hiç çıkmıyor ki hep aklımda
Haklısın canım tekrar dışarıdan Üniversiteye yazıldım sırf derse yoğunlaşır unuturum diye ama yok aklım fikrim gebelikteBaşka seye yogunlaş canım kalbini ruhunu beynini baska seyle doldur dualar sureler oku anlamlarına bak Rabbine sarıl ne kadar büyük bir hazinesi var bir ol emri ile oluyo hersey güzel düsün güzel iste güven ki ol emri nasip olsun hepimize ben sürekli dua ediyorum rahatlatiyo gercekten
Yok canım zaten o ay yanı geçen ay olumsuz sonuçlandı geç adet oldum bu ay da bugün ovulasyon günüm kısmet inşallah hayırlısıysa şayet bugün olurSevinmek için erkenTest sağlıklı sonuç vermez beklediyse .. Hayırlı ve sağlıklı olan sizinle olsun
Bi kan verseydiniz ?
Ah pardon dikkat etmemişimYok canım zaten o ay yanı geçen ay olumsuz sonuçlandı geç adet oldum bu ay da bugün ovulasyon günüm kısmet inşallah hayırlısıysa şayet bugün olur
Neyi cok istersen onunla sınanırsın zaten bende cok istiyordum kalbi durdu yavrumun hayırlısı de Allahın izniyle olacak acele etme :)Haklısın canım tekrar dışarıdan Üniversiteye yazıldım sırf derse yoğunlaşır unuturum diye ama yok aklım fikrim gebelikte