• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Kızlar yardim roaccutane bilgi verin

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

rezzan12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
224
23
48
Adana
Kizlar roaccutane kullananlar lütfen deneyimini paylaşabilir mi bıktım artık bu sivilcelerden roaccutane kullanmaya karar verdim.. Kullanan kizlar lütfen buraya yazim ayrica kullandıktan sonra kırmızı kırmızı lekeler kalan yazmis onlar olupta sonradan gecen ya da bittikten sonra ne yaptınız?
Biktim artık aynalara küstüm :(
Kızlar lütfen deneyimlerinizi yazin1 dakikanızı almaz..

Ben şuan kullanıyorum ama ayın 9 unda henüz bir ay olucak. Bende şimdilik daha çok arttı. Inşallah geçer çok zor durumdayım size de geçmiş olsun :(

Benim abim kullandı bu arada onun çok kötüydü tamamen geçti ve birdaha çıkmadı o bi tek umudum :(

ben kullanmaya korktum acikcasi doktor 1 yil falan kullancan dedi cunku.sonra devlette clindxyl azitro bide tonik gulsuyu karisimi verdi.2 hepsini kullandim.suan sivilcem yok ama yuzum yine yagli.tonigim bitti cunku bidaha gitcem bide doktora bakiyim ins gecer tumden roaccutane kullanmadan

Ben şuan kullanıyorum ama ayın 9 unda henüz bir ay olucak. Bende şimdilik daha çok arttı. Inşallah geçer çok zor durumdayım size de geçmiş olsun :KK43:

Benim abim kullandı bu arada onun çok kötüydü tamamen geçti ve birdaha çıkmadı o bi tek umudum :KK43:
İnsallah gecer canim zaten bildigim kadarıyla ilk aylar cildin kusuyor ondan sonra toparlıyor:)

ben kullanmaya korktum acikcasi doktor 1 yil falan kullancan dedi cunku.sonra devlette clindxyl azitro bide tonik gulsuyu karisimi verdi.2 hepsini kullandim.suan sivilcem yok ama yuzum yine yagli.tonigim bitti cunku bidaha gitcem bide doktora bakiyim ins gecer tumden roaccutane kullanmadan

Bana da 1 yıl dedi ben de daha önce clindoxly kullandım tekrar çıktı ama ben onların yanında daha farklı şeyler kullandım :KK55:

aynen bende suan azitro kullanıyorum benim aslında cok sivilce yok ama bir türlü gecmiyo

sivilcedense sivilce izleri daha iyi bana göre.aşırı sivilce sorunu olan ve kullanan bütün tanıdıklarımın artık sivilce sorunu yok.yan etkileri katlanılabilir.bnm aşırı svilce sorunum yoktu ama bende kullanıyorum.son ayın içindeyim ama hala sivilcelerim çıkıyo.umarım geçer.

Bana da 1 yıl dedi ben de daha önce clindoxly kullandım tekrar çıktı ama ben onların yanında daha farklı şeyler kullandım :KK55:

benimde ilaçlarım bitti ama yüzüm hala çok yağlı.şimdi o yüz temizleme toniğiyle yüzümü hergün temizliyorum.inşallah artık çıkmazlar :(

Merhaba kızlar, bende roaccutane kullanıyorum bugun birinci ayımın son hapını kullandım ve cuma günü ikinci ay için doktora gidecegim benim öğrenmek istedigim hapı sabah-akşam olarak mı kullanıyorsunuz yoksa yemekten hemen sonra mı alıyorsunuz, ben yemekten hemen sonra alıyorum sizler nasıl alıyorsunuz merak ettim :)

Merhaba kızlar, bende roaccutane kullanıyorum bugun birinci ayımın son hapını kullandım ve cuma günü ikinci ay için doktora gidecegim benim öğrenmek istedigim hapı sabah-akşam olarak mı kullanıyorsunuz yoksa yemekten hemen sonra mı alıyorsunuz, ben yemekten hemen sonra alıyorum sizler nasıl alıyorsunuz merak ettim :)
Ben daha başlardayım ama sabah akşam aynı saatte almaya çalışıyorum o yüzden yemek yedikten sonra 1-2 saat geçiyor arası

Back
X