Kızlar yardım testim pozitif mi

Yeni bi gelişme oldu ama yazmayı unuttum yoğunum bu aralar dün akşamdan beri sadece peçeteye çok az gelen açık kahverengi leke geliyo iç çamaşırımda bile yoktu sadece peçeteye geliyo yapay zekada yerleşme kanaması olmadan kanama da değil yerleşme olmadan kanda çıkmaz dedi inşaallah öyledir cuma günü kan vercem sabredebilirsem sizce ne olabilir

Nimo erken gebelik testi

Regl olmadin sürede umut hep vardır inşallah bebistir alalh istiyen herkesin kucağını boş bırakmasın
İnşallah ama şuan hiç bişey hissetmiyorum ne var ne yok hiçbir şey sizden rica etsem bi üstteki yorumda yeni gelişme yazıyo ona da bakabilir misin yeni gelişme diye başlıyor

İnşallah ama şuan hiç bişey hissetmiyorum ne var ne yok hiçbir şey sizden rica etsem bi üstteki yorumda yeni gelişme yazıyo ona da bakabilir misin yeni gelişme diye başlıyor
Regl sökülüyor olabilir benimde öyle başlar önce açık kahverengi gelir sildikce sonradan çoğalır kirmizialr başlar 1 gün sorna inşallah seninki yerlesmedir

Regl sökülüyor olabilir benimde öyle başlar önce açık kahverengi gelir sildikce sonradan çoğalır kirmizialr başlar 1 gün sorna inşallah seninki yerlesmedir
Normalde benimki de öyle oluyo ama bi kaç saat içinde başlıyor bu dün akşamdan beri vardi 1 saat önce fln kesildi zaten varla yok arası bir leke yani iç çamaşırımda bile yoktu ama regl sökülmesini iç çamaşırımda fark ediyorum ilk önce

Benimde adetime 9 gün var beyaz akıntı kasık ve bel ağrısı göğüs dolgunluğu ve acımaya başladığı için belirtiler olduğunu düşünerek test yaptım iki akşam peş peşe ikisindede silik çizgi çıktı sizce hamile miyim

Eklentiler

• IMG_9619.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_9611.webp
    29 KB · Görüntüleme: 9
Bence hamilesin hemen kan ver bence

Bu akşamda mimea testi yaptım oda silik çıktı emin olamadım
Benimde bat 5 yada 6 ağustos dün awox yaptım gözle görülmüyor ama kontrastla belli oluyor çok net çizgi bugünde ilk idrarım değildi ama su yemek fln hiçbişey yemeden yaptım testi ikinci çizgi silik çıktı markası prodictor early yalancı postifi verir mi sizce

Bende korkuyorum işte yalancı pozitif olur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…