ayy canım renkleri çok koyu durmadan toz alman lazım bide evi boğar pişman olursun eğer karar vermediysen daha açık renk seçmeni önericem.resmini koyduğun tv ünitesinin modeli güzel kapalı dolap kısmına yemek takımı bardak mardak doldurursun bide masa sandalye yeter ..artık yemek odasımı kaldı?boşuna kalabalıktan başka bişey değil..ama kesinlikle açık renk al derim.madem 10 aydır bekliyosun aldığına değsin...
çok teşekkür ederim canım.karar veremedim bi alalım diyorum bi açık renk olsun diyorum.bende hersey kahve acık renk bişey yok bogmasın diye kremli bişey istiyordum.tamamdır almayım ben onu.bir de yaşlı evi gibi oluyo demi hiç genc evine benzemiyo sanırım
Eki Görüntüle 446698 Eki Görüntüle 446699 bu tv ünitesi nasıl ? eğer bu tv ünitesini alırsam
Eki Görüntüle 446696 Eki Görüntüle 446708 bu yemek masasını almak istiyorum ama onun da sandalye renginde kararsızımkahve cok hoş görünüyor ama hep kahve begeniyorum, krem daha mı cok yakısır aceba ?
Krem sandalyeler daha hoş görünüyor.yani bu takım :)
Tv ünitesi çok zarif modeller var ilk göstermil olduğunuz model yine koyu renk ve dediğiniz gibi heryerin karanlık olmasını sağlaycaktır.
Oturma grubunuz kahverengi ise tv ünitenizi lake beyaz krem tonlarında tercih edebilirsin
ben şahsen tv ünitesi konsol masa ve oturma grubu ve aksesuarlardan oluşan sade ve şık bir salon hayal ediyorum kendim için bizde bu yıl ev kuracağız sanada böyle tavsiye edebilirim.
Ama salon takımında kalırsa aklın onada tavsiyem en son modeller olan kısa boylu vitrinler ve konsollardan alabilirsin ama açık renk tercih etmelsiin bunlar benim tavsiyelerim
Eviniz genişse ve evinizden taşınma ihtimaliniz yoksa (memur vs değilseniz) yemek odasını tavsiye ederim. Çok şık ve bence kullanışlı.
Yemek takımını konsolun içine koyarsınız. Vitrini de seviyorsanız yaparsınız.
Yemek odasında tv ünitesi de oluyor.
Sadece yemek masası mutfağa yakışıyor.
Krem sandalyeler daha hoş görünüyor.yani bu takım :)
Tv ünitesi çok zarif modeller var ilk göstermil olduğunuz model yine koyu renk ve dediğiniz gibi heryerin karanlık olmasını sağlaycaktır.
Oturma grubunuz kahverengi ise tv ünitenizi lake beyaz krem tonlarında tercih edebilirsin
ben şahsen tv ünitesi konsol masa ve oturma grubu ve aksesuarlardan oluşan sade ve şık bir salon hayal ediyorum kendim için bizde bu yıl ev kuracağız sanada böyle tavsiye edebilirim.
Ama salon takımında kalırsa aklın onada tavsiyem en son modeller olan kısa boylu vitrinler ve konsollardan alabilirsin ama açık renk tercih etmelsiin bunlar benim tavsiyelerim
canım bu arada inş. sende gönlüne göre güzel bir ev döşer mutlu,huzurlu yaşarsın
Öncelikle güzel dilekleriniçin çok teşekkür ederim canım amin amin :)
Rabbim seninde huzur içinde yaşatsın inşallah...
koltuklarının resmine göre fiikirlerimi paylaştım canım açıklamana göre yardımcı olmaya yine çalışayım ama dediğim gibi bence herşey takım takım boğuyor bi vakitten sonra anladığım kadarıyla sende sürekli değiştirecek durumda değilsin.
Buyüzden eline geçen imkanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışmalısın.
Düşündüğün mobilyaları ve yorumlamalarını göz önünde bulundurursak heryerin kahverengi olması iiçinizi bunaltacaktır.imkanın neşekildeyse ona uyarak aksesurlarınla ve minderlerinle evinee renk katabilirsin tatlım.
Sarımtırak demişsin hayal etmeye çalışıyorum gözümde krem uyumlu olur ama tereddüt ederim dersen kahve beyaz uyumuda çok şık durur emin olabilirsin.
Salon takımı hayalimdi almazsam içimde kalır dersen konsol ve masasını alabilirsin vitrin bana göre gerçekten kalabalıktan başka birşey değil. onlarıda kahve beyaz rengi olan salon takımlarıyla kombine etmelisin bahsettın takımın pahalı olduğunu söylemişsin tamam o olmasada bütçenize uyacak başka seçenekler bulabileceğini düşünyorum.
koltuk takımların koyu öyle değilmi işte bunun zıttını yapmak eve ferahlık verecektir renk katabilirsin.beyaz lake salon takımı yada tv ünitesi olabilir.
Son karar senin tabiki birde bildiğim kdarıyla güzel bir tv ünitesi almakta külfetti salon takımlarına göre.
ben mesela kafamdaki evi canlandırıyorum vee ifade ediyorum sana..koltuk takımım beyaz olmasını çok isterdim ama temizliği zor bundan vazgeeçiyorum buyüzden koyu renk düşünüyorum ve aklıma gri tonları geliyor koyu gri füme ve gri tonları işte istiyorum onun kombininide beyaz salon takımıyla düşünüyorum ama gri ve beyazda çok soft olacagından renk katmayı düşüühyorum mesela kırmızı tablo siyah beyaz kırmızı aksesuarlar ve koltuk takımıma renk katması için renkli yastıklar istiorum bunlar pembe olabilir mor olabilirrr gümüş rengi olabilir halımıda gri beyaz siyah tonlarından oluşmasını istiyorum..yani anlattıgım üzre hem uuyum sağlamak hemde salonumu kaarartıcı renklerden uzak tutmak istiyorum.Halını sormuşsun açıkcası ben halınında koyu renk olursa yalnış seçim olacağını düşünüyorum
bunlar sana fikir olur umarım kafana takılan fikir almak istediğin birşey olursada yine elimden geldiğince yol gösterebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?