Kızlar yardım yeni üyeyim

meniss1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
38
20
3
33
Kızlar selamlar iyi akşamlar. Henüz çok tecrübesiz olduğum için araştırmaktan sıkıldım belki tecrübe edenleriniz olmuştur. Yumurtlama dönemlerimiz de bebek çlşmaları yaptık. Araştırdığım kadarıyla adete 6 gün kala erken gebelik testleri sonuç veriyormuş. Benim 5 gün var. Bugün yaptım maalesef negatif. Ama tüm belirtileri yaşıyorum. İnanılmaz bir gaz, göğüslerim hassas ve kahverengi, akıntı. Ve çok duygusalım. Acaba bunları yaşayan oldu mu? Ha bir de baş dönmesi yaşadım bir kaç kere hayatımda ilk defa

Kızlar selamlar iyi akşamlar. Henüz çok tecrübesiz olduğum için araştırmaktan sıkıldım belki tecrübe edenleriniz olmuştur. Yumurtlama dönemlerimiz de bebek çlşmaları yaptık. Araştırdığım kadarıyla adete 6 gün kala erken gebelik testleri sonuç veriyormuş. Benim 5 gün var. Bugün yaptım maalesef negatif. Ama tüm belirtileri yaşıyorum. İnanılmaz bir gaz, göğüslerim hassas ve kahverengi, akıntı. Ve çok duygusalım. Acaba bunları yaşayan oldu mu? Ha bir de baş dönmesi yaşadım bir kaç kere hayatımda ilk defa
Canım testi sabah ilk idrarla mı yaptın

Canım çok düşünüyorsan bu konuyu psikolojik olarak da bazen yaşıyoruz. Ama yaşadığına eminsen sabah ilk idrarla yap diğerleri yanıltabilir veya direk kan ver için rahatlasın geç döllenme olup belki idrar testinde çıkmayadabilir umarım o mutlu haberi alırsın 🤲

Canım çok düşünüyorsan bu konuyu psikolojik olarak da bazen yaşıyoruz. Ama yaşadığına eminsen sabah ilk idrarla yap diğerleri yanıltabilir veya direk kan ver için rahatlasın geç döllenme olup belki idrar testinde çıkmayadabilir umarım o mutlu haberi alırsın 🤲
Doğru söylüyorsun aslında tatlım kan vermeyi de doktorum regl gecikmem de vermemi tembih etmişti. Sabah bir daha ilk idrar da yapıcam olmazsa reglime az kaldı ona göre kan veririm artık 🤦🏻‍♀️

Çocuk planladığın için bazen bünye yalanck belirtiler verebilir.
Mesela ben hamile kaldığımı öğrendiğimde gayet adet sancısı çekiyodum, ped bile koymuştum olucak düşüncesiyle , ve hamile kaldığımı öğrendim. En güvenilir çözüm, adetin gecikmesi🥰

Kuzum duydum ben onu da heyecandan akşam yaptım 😂
Mesela ben 4 gün vardı testi sabah ikinci idrarla yaptım.Cok silikti yani belli bile değildi.Eryesi gün ilk idrarla yaptım erken gebelik testini orada bile silikti ama pozitif olduğu belliydi.Bence ilk idrar önemli ☺️

Çocuk planladığın için bazen bünye yalanck belirtiler verebilir.
Mesela ben hamile kaldığımı öğrendiğimde gayet adet sancısı çekiyodum, ped bile koymuştum olucak düşüncesiyle , ve hamile kaldığımı öğrendim. En güvenilir çözüm, adetin gecikmesi🥰
Ya evet çok ilginç pskolojik olarak çıkabiliyor Muş. Ama reglyle belirtileri aynı olduğu için bende çözemedim. Bencede en güvenilir 5 gün beklemek. Napalım 🤓

🤦🏻‍♀️ Ah sabırsız ben. Aslında hamilelikten de öyle korkuyorum ki yine de o haberi almak istedim sanırım biran önce
Ne kadar erken öğrenilirse o kadar iyi tabii ama bu da çok erken 😅 âdet gecikmeden ancak kan ile belli olabilir. Erken testlere de pek güvenmiyorum. Zaten diyelim pozitif çıktı yine kan vermen istenecek ve kese bile görünmez daha.

Evet ama dayanamıyoruz bazen.Cok istediğimiz için yapıyoruz.Ben adetten üç gün önce erken gebelik testi ile.ogrendim ☺️
Dayanamıyoruz evet ama kimyasal yakalamamak icin birkac gun gecikmek gerekiyor doktorlar. En dogrusu gecikmeyi beklemek. Ne kadar sabredilir orasi tartışılır.

Ne kadar erken öğrenilirse o kadar iyi tabii ama bu da çok erken 😅 âdet gecikmeden ancak kan ile belli olabilir. Erken testlere de pek güvenmiyorum. Zaten diyelim pozitif çıktı yine kan vermen istenecek ve kese bile görünmez daha.
Evet o konuyla ilgili epey araştırdım zaten. Ama sigara kullanan biri olduğum için gebelik vardır diye yanaşmadım. Ne kadar erken öğrensem ona göre alışkanlıklarımı değiştirebilirim diye düşündüm işte 😁🤷🏻‍♀️
Bende bugün 6 gün öncesi testten yaptim öğlenden ilk idrar fark edermi
İşte bazıların da gösteriyor. Bazıları da geç döllenmeden ötürü hamileyse bile anca gecikmede öğreniyor. Ben sabah ilk idrarla da bidaha denicem olmazsa reglime 4 gün var beklerim napalım

Back
X