Kızlar yardım yinemi kimyasal betahcg 35

killikarpuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
34
9
86
İstanbul
Kızlar daha öncede iki kimyasal gebelik yaşadım hatta sonuncuya dış gebelik diyen doktorlar oldu adetime bir gün kala yani dün idrar testi yaptım anında silikte olsa çift çizgi çıktı tam 3 tane yaptım gene çıktı hemen betahcg yaptırdım ancak 35 çıktı bu ay 18 i gibi döllenmiştir yani döllenmenin 13. günü sayılır değer çok düşük biliyorum kimyasal gebelik yaşadığımıda biliyorum ancak 15 betahcg ile kucağına bebeğini almış arkadaşlarım var yarın testi tekrarlayacağım ne olur bana umut olun düşük betahcg ile hamileliği başlayıp kucağına bebişini alan varmı

Son düzenleme:
Kızlar daha öncede iki kimyasal gebelik yaşadım hatta sonuncuya dış gebelik diyen doktorlar oldu adetime bir gün kala yani dün idrar testi yaptım anında silikte olsa çift çizgi çıktı tam 3 tane yaptım gene çıktı hemen betahcg yaptırdım ancak 35 çıktı bu ay 18 i gibi döllenmiştir yani döllenmenin 13. günü sayılır değer çok düşük biliyorum kimyasal gebelik yaşadığımıda biliyorum ancak 15 betahcg ile kucağına bebeğini almış arkadaşlarım var yarın testi tekrarlayacağım ne olur bana umut olun düşük betahcg ile hamileliği başlayıp kucağına bebişini alan varmı

slm neden hemen moralini bozuyosun kötü şeyler düşünme geç döllenme olmuştur o yüzden öyle çıkmıştır sen yükselmesini bak iki gün içinde %60 kadar artması yeterli iyi düşün ben ilk baktığımda adetim 1 gün geçmişti bhcg 1.42 çıktı değerim güzel yükselmedi sonucu kötü oldu ama inşallah seninkisi iyi olur iyi düşün

slm neden hemen moralini bozuyosun kötü şeyler düşünme geç döllenme olmuştur o yüzden öyle çıkmıştır sen yükselmesini bak iki gün içinde %60 kadar artması yeterli iyi düşün ben ilk baktığımda adetim 1 gün geçmişti bhcg 1.42 çıktı değerim güzel yükselmedi sonucu kötü oldu ama inşallah seninkisi iyi olur iyi düşün

canım 9 yıldır uğraşıyoruz iki kerede düşük yaşadım onun endişesi var had safhada :(((

sabah arkadaşımın çalıştığı kurumda kan verdim işe gittim bilsem orada vermezdim çıkmamış sonuç bir yandanda çıkmamasına seviniyorum biraz daha geç öğreneyim acı gerçeği idrar testi yaptım çizgi biraz daha belirgin neden bende herkez gibi idrarda çift çizgiyi görüp kucağıma bebeğimi alamıyorum

ben kızımı öğrendiğimde hcg sadece 25 idi. içini ferah tut, umarım sağlıkla kucaklarsın bu kez.

sabah arkadaşımın çalıştığı kurumda kan verdim işe gittim bilsem orada vermezdim çıkmamış sonuç bir yandanda çıkmamasına seviniyorum biraz daha geç öğreneyim acı gerçeği idrar testi yaptım çizgi biraz daha belirgin neden bende herkez gibi idrarda çift çizgiyi görüp kucağıma bebeğimi alamıyorum

Canim enazindan hamile kalabiliyorsun buda iyi bisey.ve hemen kotu dusunme.dusuk ve kimyasal yasadiysan pihtilasma sorunun olabilir.insallah degerin guzel yukselir.cizgi koyulastiysa iyi bisey.gec dollenme olabilir.dua et bol bol.insallah saglikli bir gebeliktir.

Aynı durumda olupta forum gezenler için yazıyorum oğlumu kucağıma aldım hatta o 9 aylıkken ikinciye hamile kaldım ilk öğrendiğimde değer 72 idi iki gün sonra 112 oldu dış gebelik dediler kimyasal desiler onuda sağlıkla kucağıma aldım :) şükürler olsun ki

Tarihi yeni fatkettim :)) tekrardan yazip bilgilendirmen guzel olmus.bu durumda olanlara umut olur.rabbim evlatlarini sana bagislasin.

Benm.adetim 10 gn gectiginde beta hcg 58.93 dü canım şuan 3.5 ayligiz umudunu kaybetme dua et bolbol

Aynı durumda olupta forum gezenler için yazıyorum oğlumu kucağıma aldım hatta o 9 aylıkken ikinciye hamile kaldım ilk öğrendiğimde değer 72 idi iki gün sonra 112 oldu dış gebelik dediler kimyasal desiler onuda sağlıkla kucağıma aldım :) şükürler olsun ki

az önce sizin 2011 açtığınız başlığı okuyordum. Taş hamile kalır ben kalamam demişsiniz. Şimdi de bunu gördüm.
Ne güzel umut oldunuz bana ve eminim umudunu yitirmiş olan nicelerine.. Allah evlatlarınızı size bağışlasın

az önce sizin 2011 açtığınız başlığı okuyordum. Taş hamile kalır ben kalamam demişsiniz. Şimdi de bunu gördüm.
Ne güzel umut oldunuz bana ve eminim umudunu yitirmiş olan nicelerine.. Allah evlatlarınızı size bağışlasın

Amacım da umut olmaktı bende çaresizce heryerden umut aradıkça moralim yerlerdeyken böyle mucize hikayeleri ile savaşma gücü buluyordum inşallah sizinde bir an önce kucaklarınız çifter çifter dolar

Benm.adetim 10 gn gectiginde beta hcg 58.93 dü canım şuan 3.5 ayligiz umudunu kaybetme dua et bolbol

Eski açtığım bir topikti sadece aynı endişeyi yaşayan hamilelere umut olmak için durumu yazdım şu an 22 aylık oldu oğlum hatta 4 aylık kardeşi var yani düşük betahcg ilede sağlıklı bebek kucağa alınabiliyor hatta ikinci oğlumuda 2 günde %100 katlamadan aldım %70 katlamadı da yeterli ki oda düşük betahcg idi ikiside çok şükür sağlıklı

Tarihi yeni fatkettim :)) tekrardan yazip bilgilendirmen guzel olmus.bu durumda olanlara umut olur.rabbim evlatlarini sana bagislasin.

Teşekkür ederim canım
Bende bebeğimi kaybetme endişesiyle deli gibi fırumlarda gezerken böyle bir örnek görsem mutluluktan uçardım o duyguyu bildiğim için geç de olsa yazayım dedim

kızlar 6 ay önce kimyasal gebelik geçirdim normal bi adet dönemiyle bitti. 2 hafta önce tekrar hamile kaldım beta hcgm 209 iken 2 gün sonra 136 olduğunu öğrendim 2 hafta önce ve tekrar yıkıldım.yani tekrar kimyasal. adetimi beklemeye başladım 3 gün sonra adet oldum 10 gün sürdü bu sefer. hala kahverengi lekelenmem sürüyor . ama beta hcgmin sıfıranmadığını düşünüp dün test yaptım 2. çizgiyi çok net gördüm. bugün hastaneye gidip beta hcgme baktırayım dedim. şu an nette sonuca baktım sonuç 1159. bu ne anlama geliyor sizce?çok tedirginim. şehir merkezine 80 km biyerde yaşıyorum burada doktor yok. yarın hastaneye gitmeli miyim sizce?

forumda gecen sene "beta hcg duzensiz artis ve sonuc " adli bir baslik acilmis ona bir bakmani oneririm icin rahatlayacaktir.guzel ornekler var.bende ayni durumdan muzdaribim hala beklemedeyim

çoook sevındım bende ıkı kez kımyasal gecırdım adete 3 4 gun kala 14.50 çıktı bana umut oldunuz

17 eylulde tup bebek transferi yapildi. 29nda yapila testte 345.5 cikti bugun tekrarlamami istediler ayni laboratuvarda yapildi 33.9 cikti.. 2.bir laboratuvara yaptirdim bu kez de 35.1 cikti.. cok heveslenmistim ama yok dediler bana...
Isteyen herkese versin Rabbim

17 eylulde tup bebek transferi yapildi. 29nda yapila testte 345.5 cikti bugun tekrarlamami istediler ayni laboratuvarda yapildi 33.9 cikti.. 2.bir laboratuvara yaptirdim bu kez de 35.1 cikti.. cok heveslenmistim ama yok dediler bana...
Isteyen herkese versin Rabbim
Tek embriyo muydu cnm. Bazen ikiz ise biri kaybolup diğeri tutunmaya devam ettiğinde böyle olabilirmiş. Benim tüp bebekte kan değerlerim şöyle idi. 46-139-210-197 bnm böyle olunca kimyasal dediler ilaçları bırak dediler. 4 gün sonra tekrar yaptırdım. 510 a yükselmişti. Gebelik devam etmişti. Ama Bebeğimi başka sebeplerden dolayı 30 haftalıkken erken doğum yapıp kaybettim.

Back
X