Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben adet olacak gıbı agrı yasamıstım ve yerlesme kanaması olunca tamam dedım adet oldum yıne.. kasık agrısı degıl kuyruk sokumu kemıgı agrıdı bırde tuvalet ıhtıyacım artmıstı gecelerı uyanıyordum..
Bunu bende merak ediyorum. Normalde bende adet belirtisi diye bisey olmaz.sadece Bir kez 3 gun oncesi durter. Birde olmadan hemen once durter tuvalete giderim kirmizilar gelir hemen. Iste agrilarim ozaman siddetlenir ve dayanilmaz hale gelir. Benim bata 3gun kaldi ve suan kirmizilar gelmis gibi kasiklarim agriyor arada. Ilk defa boyle oldu anlam veremedim.
adet tam 14 ünde olacagım ama bugün adet oluyormuşum gibi sancım oldu düzenli adette görürüm ben bakalım inşallah 2 yıllık hasret biter de bebişim olur
adet tam 14 ünde olacagım ama bugün adet oluyormuşum gibi sancım oldu düzenli adette görürüm ben bakalım inşallah 2 yıllık hasret biter de bebişim olur
Inş canm hayırlısıyla alırsın kucağına bende bir süre olsun diye bekledim her ay hüsrandı tabi sonra soğan kürü maydanoz süt kürü yaptım o ay hamile kaldım araştır isteersen
Inş canm hayırlısıyla alırsın kucağına bende bir süre olsun diye bekledim her ay hüsrandı tabi sonra soğan kürü maydanoz süt kürü yaptım o ay hamile kaldım araştır isteersen
Ben bu ay inanılmaz kasık ağrısı yaşadım, gebeliğe yordum hatta... ama günümde mens oldum ve rahimimde problem olduğunu öğrendim 2 gün önce. Kasık ağrıları kesinlikle belirleyici değil bence. Geçen ay da aynısı oldu rutin dışında kasık ağrım vardı. Aldanmayın
Ben bu ay inanılmaz kasık ağrısı yaşadım, gebeliğe yordum hatta... ama günümde mens oldum ve rahimimde problem olduğunu öğrendim 2 gün önce. Kasık ağrıları kesinlikle belirleyici değil bence. Geçen ay da aynısı oldu rutin dışında kasık ağrım vardı. Aldanmayın