kızlar yardım

Bu Son Olsun

Kız çocuklarını dokunmadan sev
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2015
2.139
1.245
133
hamilelik belirtisi olan kasık agrısını adet sancısı gibi yaşayan varmı ve adetinden ne kadar süre önce yaşadınız yardım lütfen

ben adet olacak gıbı agrı yasamıstım ve yerlesme kanaması olunca tamam dedım adet oldum yıne.. kasık agrısı degıl kuyruk sokumu kemıgı agrıdı bırde tuvalet ıhtıyacım artmıstı gecelerı uyanıyordum..

hamilelik belirtisi olan kasık agrısını adet sancısı gibi yaşayan varmı ve adetinden ne kadar süre önce yaşadınız yardım lütfen
Bunu bende merak ediyorum. Normalde bende adet belirtisi diye bisey olmaz.sadece Bir kez 3 gun oncesi durter. Birde olmadan hemen once durter tuvalete giderim kirmizilar gelir hemen. Iste agrilarim ozaman siddetlenir ve dayanilmaz hale gelir. Benim bata 3gun kaldi ve suan kirmizilar gelmis gibi kasiklarim agriyor arada. Ilk defa boyle oldu anlam veremedim.

Benim tam adet sancıısı gibi ağrım oldu we kesin hasta olcam diodum çok önce başlamıştı sancım we hepte reglimde de öle olurdu
adet tam 14 ünde olacagım ama bugün adet oluyormuşum gibi sancım oldu düzenli adette görürüm ben bakalım inşallah 2 yıllık hasret biter de bebişim olur

adet tam 14 ünde olacagım ama bugün adet oluyormuşum gibi sancım oldu düzenli adette görürüm ben bakalım inşallah 2 yıllık hasret biter de bebişim olur
Inş canm hayırlısıyla alırsın kucağına bende bir süre olsun diye bekledim her ay hüsrandı tabi sonra soğan kürü maydanoz süt kürü yaptım o ay hamile kaldım araştır isteersen

Inş canm hayırlısıyla alırsın kucağına bende bir süre olsun diye bekledim her ay hüsrandı tabi sonra soğan kürü maydanoz süt kürü yaptım o ay hamile kaldım araştır isteersen
eger degilsem kesin dediklerine bakacagım canım çok teşekkür ederim

Ben bu ay inanılmaz kasık ağrısı yaşadım, gebeliğe yordum hatta... ama günümde mens oldum ve rahimimde problem olduğunu öğrendim 2 gün önce. Kasık ağrıları kesinlikle belirleyici değil bence. Geçen ay da aynısı oldu rutin dışında kasık ağrım vardı. Aldanmayın

hayırlısı bi umudumuz var bakalım allah hayıra çıkarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…