Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Oncelikle hepinize merhabalar Ben 29 yasindayim be 2 cocuk annesiyim iki cocugumda kendiliginden oldu sonra bir bucuk sene regl gormedim tabi evdebyapilan testlerden tutun kan testine kadar defalarca test yaptim yok sonic negatif tabi gitmedigim hastanede kalmadi doktor alttan bakiyo bisey yok diyip yolluyo sonra bi doktor bana polikistik over var sende ultrasonla gosterdi allahim iki cocugum olmasina ragmen birazda malum kadinlik piskolojisi mahfoldum sonra bana tarlusal diye bi ilac Verdi Ben bu ilaci bitirdim be bir hafta sonra falan kendiliginden regl oldum sukur simdi yaklasik 7aydir duzenli ve tam gununde oluyor ama korunmadigimiz halde hala yeni bir bebisimiz olmuyor varmi Benin gibi olanlar simdiden hepinize tesekkur ediyorum kusura bakmayin biraz uzun oldu