Gebeliğe Hazırlık Kizlar yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Betus94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2015
442
115
103
30
Kizlar pko var bende bu ay ov testinde yumurtlama.oldu ve değerlendirdim 10 gün oluyo bugün çok çok açık.kahve sümüksü çok az tırnak.ucu kadar bisey geldi yerlesme olabilir mi kasık ve bel ağrısı da var fotoğraf çektim ama atmadım cevaplarayanlardan izniniz olursa atmak isterim yardımcı olabilir misiniz❤

Aynı durumdayız. Benim akıntım kahverengi değil pembeliydi sadece. Bugün test yaptırdım beta 34 çıktı.
Pkomuz günlerimiz hepsi aynı. 😆

😂😂😂 dua et inşallah bende de gebelik vardır 10 günde kanda belli oluyor mu

19 unda ya da 20 sinde yumurtam çatladı. 10 gün mü 11 gün mü oluyor işte 34 çıktı bugün şimdi artmasını takip edeceğiz evde test var mı silik çizgi çıkmıştı bende 🙏🏻🙏🏻

19 unda ya da 20 sinde yumurtam çatladı. 10 gün mü 11 gün mü oluyor işte 34 çıktı bugün şimdi artmasını takip edeceğiz evde test var mı silik çizgi çıkmıştı bende 🙏🏻🙏🏻
Test yapmadım ben beklemek istiyorum üzülüyorum sonra ama bugün de çok minik damla kahverengi leke geldi bide.sol kasık ağrım var

Gögusumde hafif yanma karın ağrimda var ama adet ağrısı değil hafif hafif. İnşallah artar değeriniz sağlıkla kucağınıza alırsıniz ❤

İnşallah özelden lekenme fotoğrafımı atabilir miyim canım sana bide sen baksan 😌 sol kasigimda batma da var şuan

Back
X