Kızlar yardım

Iron Butterfly

Sağlıcakla gel minik mucizemm🎉
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Şubat 2021
8.445
22.939
298
Merhaba neden cinsel ilişki sonrası vajinada ağır koku oluşur ve çamaşır da afedersiniz ıslak hale gelir bu sıkıntıyı yaşayan var mı acaba ?

Normaldede var mı o ağır koku? Yoksa sperm kokusu olabilir geri geldiği içinde iç çamaşırıniz ıslanır.
Teşekkür ederim ama ben bu sıkıntıyı ilişki sabahi çok yaşıyorum çok beklediğimden de kaynaklanıyor olabilir mi acaba uzun zamandır böyle bir sıkıntım yoktu ve tedaviye engel olur mu acaba 😟

Teşekkür ederim ama ben bu sıkıntıyı ilişki sabahi çok yaşıyorum çok beklediğimden de kaynaklanıyor olabilir mi acaba uzun zamandır böyle bir sıkıntım yoktu ve tedaviye engel olur mu acaba 😟
Sanmıyorum.Bazen mantar, enfeksiyon falan varsa koku oluyor diyorlar ama siz ilişkiden sonra diyorsunuz bilemedim. Doktorunuza danışın bence

Te
Sanmıyorum.Bazen mantar, enfeksiyon falan varsa koku oluyor diyorlar ama siz ilişkiden sonra diyorsunuz bilemedim. Doktorunuza danışın bence
Teşekkür ederim efendim burda bazen çok bilgili paylaşımlar yapılıyor buna sebeb bende sormak istedim Dr gitmek aklımda inşallah

Back
X