- 1 Ocak 2024
- 46
- 15
- 3
- 26
- Konu Sahibi beyaztavsan0
-
Yeslesme olabilir. Su an regl icin erken. Insallah yerlesmedirsat 8 şubat bat 7 mart 22 şubat çatlama oldu ve değerlendirdik fakat bugün yani ilişkiden 10 gün sonra ilişki sonrası çok açık pembe bi kaç damla lekelenme oldu. Adet belirtisi mi yoksa yerleşme olabilir mi ? Kasık ağrısı ve bacak ağrısı yaşıyorum sadece
Ayy inşallah öyledir 1.5 yıldır evliyim eşimde varikosel var meslek hastalığı demişti doktorumuz onun için ameliyatta olamadıYeslesme olabilir. Su an regl icin erken. Insallah yerlesmedirama kesin bilemeyiz elbette test olmadan
Regl geçmediği için yapmak istemedim o kadar negatif gördüm ki moralim bozuluyorBöyle anlamamız mümkün değil kan testi yapman lazım.Ama yerleşme kanamasına benziyor.
Seni çok iyi anlıyorum ama belirsizlik daha kötü emin olRegl geçmediği için yapmak istemedim o kadar negatif gördüm ki moralim bozuluyor
Reglime 4 gün var sizce çıkar mı peki yapsam ?Seni çok iyi anlıyorum ama belirsizlik daha kötü emin ol
Anlattığın şey yerleşmeye benziyor eğer oysa çıkar.Reglime 4 gün var sizce çıkar mı peki yapsam ?
Normalde adetten önce böyle lekelenmelerin olur muyduReglime 4 gün var sizce çıkar mı peki yapsam ?
İlişki sonrası geldiği için tedirgin etti beniAnlattığın şey yerleşmeye benziyor eğer oysa çıkar.
İlişkiden sonra geldiyse işin rengi değişir çünkü bazen bende de ilişki sonrası kanama olabiliyor bilmiyorum bi kararsız kaldım şu anİlişki sonrası geldiği için tedirgin etti beni
Normalde adetten önce böyle lekelenmelerin olur muydu
Adetten 1 gün önce evet ama peçeteye sildikçe gelirdi bugün ilişki sırasında oldu bir daha da gelmediNormalde adetten önce böyle lekelenmelerin olur muydu
Canım ilişki sırasında vajina zorlandıysa felan kanama ondan olabilir dediğim gibi 1.5 yıldır evliyim bazen bende de oluyor.Adetten 1 gün önce evet ama peçeteye sildikçe gelirdi bugün ilişki sırasında oldu bir daha da gelmedi
normalde olmazdı ilişki sonrası ama regli bekleyeceğim artık ne yapalımCanım ilişki sırasında vajina zorlandıysa felan kanama ondan olabilir dediğim gibi 1.5 yıldır evliyim bazen bende de oluyor.
Allahım gönlümüze göre versin inşallah gebelik vardır ya.Variköselde nasıl ameliyat yapmıyorlar ki?Acaba doktorunuzu mu değiştirseniznormalde olmazdı ilişki sonrası ama regli bekleyeceğim artık ne yapalım
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese versin. Normalde ameliyat olması gerekiyor ama eşim asker ve doğu görevinde ameliyat sonrası bakım ve dinlenme olanağı olmadığı için tekrarlama riski var o yüzden olmuyorAllahım gönlümüze göre versin inşallah gebelik vardır ya.Variköselde nasıl ameliyat yapmıyorlar ki?Acaba doktorunuzu mu değiştirseniz
Anladım canım yani eşinizin izni olmadığı için mi dinlenme olanağı yok.Ve doğu görevinin bitmesine ne kadar varAmin inşallah Rabbim isteyen herkese versin. Normalde ameliyat olması gerekiyor ama eşim asker ve doğu görevinde ameliyat sonrası bakım ve dinlenme olanağı olmadığı için tekrarlama riski var o yüzden olmuyor
Hayır izni var fakat ameliyat sonrası ağır kaldırmaması uzun süre ayakta durmaması ve özel bölgeyi çok sıcak tutmaması gerekiyor ama eşim sırtında 40 kg çanta yeri geliyor 6-7 gün yürüyor ve uyku tulumu kullandığı içinde serin tutma imkanı pek olmuyor. Az kaldı inşallah 4.5 ay sonra bitecek o zamana kadar deneyin dedi doktorumuz deniyoruz bakalım ilaç vitamin vs kullanıyor temmuza kadar olmazsa başka yollar deneyeceğiz inşallahAnladım canım yani eşinizin izni olmadığı için mi dinlenme olanağı yok.Ve doğu görevinin bitmesine ne kadar var
Allah yardımcıları olsun meslekleri çok zor.Ama sürecin bitmesine de çok az kalmış bu yönden şanslısın.Bu süreç bitene kadar bence çocuk düşüncesinden elinden geldiğince uzak kalmaya düşünmemeye çalış biliyorum çok zor ama stres vücudumuzu çok etkiliyor sen çalışıyor musun pekiHayır izni var fakat ameliyat sonrası ağır kaldırmaması uzun süre ayakta durmaması ve özel bölgeyi çok sıcak tutmaması gerekiyor ama eşim sırtında 40 kg çanta yeri geliyor 6-7 gün yürüyor ve uyku tulumu kullandığı içinde serin tutma imkanı pek olmuyor. Az kaldı inşallah 4.5 ay sonra bitecek o zamana kadar deneyin dedi doktorumuz deniyoruz bakalım ilaç vitamin vs kullanıyor temmuza kadar olmazsa başka yollar deneyeceğiz inşallah
Amin maalesef hem onlar hem bizler için zor. 1.5 yıldır evliyiz ikimiz de çocukları çok seviyoruz ama dediğiniz gibi biraz ara vermek iyi olacak sanırım. Hemşireyim ama bulunduğumuz yerde istifa etmek zorunda kaldım maalesef en çok da bu zorluyor beni herşeyi bilip buralarda işime yarayacak bir şeyler aramak..Allah yardımcıları olsun meslekleri çok zor.Ama sürecin bitmesine de çok az kalmış bu yönden şanslısın.Bu süreç bitene kadar bence çocuk düşüncesinden elinden geldiğince uzak kalmaya düşünmemeye çalış biliyorum çok zor ama stres vücudumuzu çok etkiliyor sen çalışıyor musun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?