Kızlar yardım :(

morciveert

e ben ne yapayım şimdi?
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2023
1.707
482
43
Kızlar 15 gündür adetim bitmiyor tarlusal ile adet oldum ovulasyon testine başlayacaktım dün baktım bugün yine yoğun kanamam oluyor ovulasyona da baslayamıyorum bitkin düştüm artık kanamadan, göğüslerim çok şiş ve hassas, doktora cumartesi gideceğim başına böyle bir şey gelen var mı kist miyom olmasından korkuyorum ama 2 ay önceki muayenem de ne kist ne miyom hiç bir şey yoktu hormonlarım dahil gayet sağlıklısın demişti doktorum 8 aydır korunmuyoruz gebelikte olmadı

benim 2018 yılında normal başlayan reglim 15 gün sürmüştü. az geliyordu yoğun değildi ama. bir sonraki reglimin üçüncü günü kontrole gittim ve doktorum sağ yumurtalığımda kist olduğunu ama ameliyat için kücük olduğunu söylemişti. kistler maalesef sonradan da oluşuyor. düzenli kanama görmem için doğum kontrol hapı başlattı ve 3 ay sonra tekrar kontrole çağırdı. eğer kistte gerileme olursa sorun yok ama büyümeye devam ederse ameliyatla alırız demisti. neyse ki 3 ayın sonunda kontrole gittiğimde kist yoktu tamamen kaybolmustu umarım sizin sorununuz da kısa sürede hallolacak bir seydir

Normal değil dimi sizce de bu durum? Kist midir yani? Bazıları diyor için temizleniyordur işte pıhtılı gelmesi güzel bir şey diyor. Ama 15 gün oldu ya

Normal değil dimi sizce de bu durum? Kist midir yani? Bazıları diyor için temizleniyordur işte pıhtılı gelmesi güzel bir şey diyor. Ama 15 gün oldu ya
normal değil. benim annemin kadın doğumcu arkadasi vardi. reglim 13.gününde arayıp durumu anlatmıştık. o da direkt bir sonraki reglimde kontrole gitmemi, normal bir durum olmadığını söylemişti. 10 günden fazla süren kanamalar araştırılmalı demişti. bence baktırın siz de normal bir durum değil

Önümüzdeki aylarda hamile kalabilirsin belki canım. Genelde uzun süre çocuk için çabalayan kişilerde böyle yoğun kanamalardan sonra hamile kalındığına şahit oldum. Tabii seninki apayrı bir durum da olabilir inşallah bir sorun yoktur kontrole git hemen

Ay keşke evet kontrole gitmekte fayda var, cumartesi gideceğim inşallah

Regl ken mi kontrole gitmek gerekiyor?

pıhtılı kanamaların sebebi ne olabilir sence?
benim her reglim öyle oluyor. doktorum rahim duvarı döküldüğü için ve kanamaya vajinal akıntılar da eklendiği için normak demişti. ama bence siz bir kontrole gidin çünkü beni 15 gün süren kanamamda akıntı sıvı ve yoğunluğu seyrekti.

tamam cumartrsi gidicem inşallah canım, görmüştüm senin yorumlarını da konularda bebeğin sağlıkla gelsin inşallah bana da dua et

Benimde başıma gelmişti hayatımda ilk defa normalde adetim 5 gün sürerdi 12 gün sürdü. heralde içimi temizledi dedim. Sonraki regli olmadım doktora gittim kist olusmus. Maalesef 5,6 ay uğraştım doğum kontrol hapı verdi iki ay kullandım en son baktırdım sağlık ocağına ultrasonla gitmiş dedi doktor. İlk de sağlık ocağında aile hekimi görmüştü 2,5 cmdi

korkuyorum bana da kist demesinden :/ her gittiğimde kistin yok çok güzel derdi doktorum.

Sağlık ocağında ultrason mu vardı? Keşke her yerde olsa ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…