kızlar yardım

my.php
[/URL][/IMG]

Canim ilk once test yapacagin zaman, uzerindeki folium kagidini cikarcakmissin.
Sonra mavi kapagi cikarip hemen kullanman lazimmis.
testi yaptiktan sonra testi asla yukari dogru tutmicakmissin. Zaten resmindede gostermis bunu.

Canim testin basladigini isiktan anlicaksin. isik sondukten sonra testin bittigini anlarsin. 3 dakika icinde sonucun yazmasi lazimmis. Daha oncede olabilirmi.
Hadi bakalim hayirlisi olsun.
Sonucunu merak ettim

Test yapmak icin 2 secenek var.
1.: test cubugunu 5 saniye idrar yaparken idrarina tutacaksin. Sonra test cubugunu duz tutacaksin. test ucu yukari dogru bakmicak.
2. Idrarini temiz bir kaba bosaltacaksin. Sonra test cubugunu 20 saniye icinde bekleticeksin. Cikarttiktan sonra yine test cubugu yukari bakmicak sekilde bekliceksin.

Sadece test cubugu islanabilir. Dikkat etki diger yerlerine idrarin degmesin.

tiamo canım allah razı olsun tesekkür ederim yardımın içinbi kutu ovulosyon testi aldım ve 2 ayrı test cıktı içinden ilk gönderdiğim 3 resim farklı alet diğer resim farklı alet canım bu ilk resimdeki aletin ne için kullanıldıgını bilmiyorum acaba gebelik testimi o

aa öylemi ay sol canım ya bilmiyodum hadi insallah işime yarar da gebelik testindede görrüm bebemi
saol bitanem yardımların için zahmet verdim sanada cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tesekkür ederimmmmmmmmmmmmmmm

Back
X