Kızlar yardım!!

coolfire

Rabbim Hamdolsun..!!
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
677
157
123
:enbuyukkk:selam bacılarr ayın 29 unda 1.yıldönümümüz sevgilimle:asigim:değişik süprizler küçük özel şeyler de olabilir ayyy ne yapmalıyımmm mutlu olsun benm aşkım da fikirlerinize ihtiyacım var kızlarr:uhm: şimdiden teşekkür ederim şekerler

Ay dur kiz benide heycan basti :) Vlla oyle pek romantik biri deildimdir ki bnde sna yardim edeyim...
Nerde kutlayacaginiza bagli , evdemi disardami ?
Mesela ilk once kendi ellerinle ona gzl bi pasta yapabilirsin.. Kucuk olcak ama sadece ikiniz icin..
Guzel bi mektup yazabilirsin bir seneyi ozetleyen ve askini anlatan veya bi video..

Hadi arkadaslar yardimci olalim kiza , ben pek yaratici deilim :)

:roflol::roflol::roflol:
cok guldum yaa bu kadar dogal bır yazı gormemıstım :roflol:

soruya gelınce..
kendı resımlerınızden olusan bır masa takvımı yapabılırsın..her ay a bır resım koyup..
yıne resımlerden bır poster yapabılırsın..kolaj yapıp..
1 senenızı anlatan bır kıtapcık hazırlayabılırsın..mesela ılk tanıstıgınız yerın resmıyle baslarsın ıste burda tanıstık gıbılerınden bı seyler yazarsın fln snr bugune kadar bu sekılde gelırsın..buna sevdıgınız yıyecekler ve ıceceklerde dahıl edılebılınır
baskaaa da bır sey gelmedı aklıma..ben bunları yapmıstımsengözlerimebaksanab

Kiz cekhu ne dalga gectin bnm saf ve masum duygularimla kaydirigubbakcemile3
Ama sende is var baya :jeyyar:

Kiz cekhu ne dalga gectin bnm saf ve masum duygularimla kaydirigubbakcemile3
Ama sende is var baya :jeyyar:

hosuma gitti kız kötü bı şey demedim :))
ay sorma grafik tasarım okudum da ondan bu yaratıcılık :) kendim yaptıgım için ucuza geliyo :)))) anladın sen onuuuu :))))

ya tatlım sen bu heycanın cok hosuma gıttı
ama ılk ayda cok aman aman sımartma hep oyle beklenır
ben yerınde olsam sevınecegı bı pasta felan yapardm
dıger hedıyelerıde sonrakı zamanlara bırakırdım cunku ılerıde daha da cok dusunursun hedıye napıcam dıe

ayy cnm inanmıyorum
bizim de aynı gün ikinci ılımız bitecek üçüncü yıla gireceğiz
çok şaşırdım vallahi tepkimi mazur görün :roflol:
biz her özel günde birbirimize mektuop ya da şiir yazarız hediyenin yanına mutlaka yap çok hoş oluyo tatlım

bizimde 29 Ocak :))) 29 da bir şey var sanırsam :)))
ben aldım şimdiden verdim de..cep telefonu bozulmuştu bende tlfn aldım :) bu sene artık benden sevgililer gunü yılbaşı dogum gunü yıldönümü hediyesi bekleme hepsi bu dedim :)) anam bizde 4u arka arkaya hangi birine hediye aliyim???

yaa cekhu ve yok_sun fıkırlerınız hoşmuş :)
özellıkle cekhunun masa takvımı!

bız bı kere bıle doğum günü, yılbaşı, yıl dönümü (4 sene oldu!) kutlamadık bılıyor musunuz
zaten hedıye konusunda da ıyı değılım, diş fırçası almıştım bı kere :bbo: sanırım bu ışı beceremıyorum hıç!

Yaw konu sahibi iste aslinda cok abartiyada kacmamamk lazim. Birak o seni sasirtsin.:1closedeyes:
Sende gzl bi pasta yap bi siir yaz mektup yaz, sonra bilindik seyler iste mum muzik dans fln yeterde artar bile kiz :)

Yaw konu sahibi iste aslinda cok abartiyada kacmamamk lazim. Birak o seni sasirtsin.:1closedeyes:
Sende gzl bi pasta yap bi siir yaz mektup yaz, sonra bilindik seyler iste mum muzik dans fln yeterde artar bile kiz :)

oooooo müzik dans mum felaaan ne is kiiiizzzz bak bu konuda ev muhabbetine benzemesin hahahahahahahahaha

Arkadaşlarr yardımlarınız için çoookk teşekkür ediyorum.. ıyi fikirler çıkmış vallhii elbet birisini değerlendireceğimsüprizzzzz özel yemek fln mum ışığı ayy çok isterdim de evde yapabilme imkanımız yok maalsf dışarda olucak büyük ihtimal hmm sanırsam ilk tanıştığımız yere gidilicek nostalji yapacağız anlaşılan:jeyyar:bilmem süpriz de olabilir karşı taraftann öle pahalı şeylere kaçmak istemiyorum benimki de pek sevmez öle şeyleri ufacık şeyden mutlu olabilen birisi bende öleyimdiraşkıma özel şiir yazmıştım kendi duygulu sesimle okuyp kaydettim resimlerimizden slayt da hazırlıyım diyorum olur mu kiii yaaabenneyaptımki

Canim bak bide disarda kutlicakmissiniz, sen kucuk bi pasta yapmayi unutma :) Yanina iki bardak al bide icecek bsyler basbasa kutlayin :) eger araba fln olursa bide muzik acarsiniz ordan . Dans edersiniz:)

tamam canımm :jeyyar: aklımın bi köşesine yazdım teşekkür ederim

ben çok şirin bir dede ve bir nine biblosu almıştım. güzelde bir kart yapmıştım. içinede kendim bir şiir gibi
birşey uydurmuştum.

aşkımm bak seneler sonra bizz demiştim gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…