E
Elgiva
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Elgiva
merabalar, benim ufak bi sorunum var bi akıl danışayım dedim 
bizim okulda bi çocuk var ve ben dönemin başından beri yani 3 aydan fazladır bana baktığnı hissediyorum. tabi ben öyle sanmış da olabilirim. o bana baktıkça ben de daha fazla etkilenmeye başladım. böyle de kötü bi özelliliğim var çok çabuk eririm. geçen hafta arkadaşımın facebookdaki arkadaş listesinde onu gördüm adını falan ilk orda öğrendim benden hoşlandığına o kdar emin olmuşum ki bi cesaret ekleyiverdim
ertesi gün baktım kabul etmiş bu sefer ben rezil oldum diye düşündüm gurur yaptım birden ne alakaysa çok da sabırsız bi insanım hemen herşey oluversin istiyorum. siliverdim :bbo: biliyorum çok aptalca ama daha aptalcasını da yaptım msj attım facebook da bi daha eklememin sakıncası var mı diye :tomato: cevap yok tabi :1no2: bütün bunları hafta sonu yaptığım için rahattım hafta içi okula gidince 4 gün boyunca resmen saklambaç oyandım karşılaşmamak için ama en sonunda karşılaştık tabi ben kıpkırmızı olduğumu hissettm hemen uzaklaştım ordan... bu hafta sonu arkadaşlarım beni yine gaza getirdiler ve tekrar ekledim bu sefer reddetmiş :1no2: onunla aynı bölümde olan bi arkadaşıma sordum nası bi çocuk diye iyi biri sevgilisi var dedi emin misin ilişkisi yok yazıyodu dedim ayrılmıştır ozaman bilmiyorum dedi :sm_confused: napıcamı bilmiyorum bişey yapmam gerekiyo mu bu saatten sonra onu da bilmiyorum o yüzden size soruyorum uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkürler a.s.

bizim okulda bi çocuk var ve ben dönemin başından beri yani 3 aydan fazladır bana baktığnı hissediyorum. tabi ben öyle sanmış da olabilirim. o bana baktıkça ben de daha fazla etkilenmeye başladım. böyle de kötü bi özelliliğim var çok çabuk eririm. geçen hafta arkadaşımın facebookdaki arkadaş listesinde onu gördüm adını falan ilk orda öğrendim benden hoşlandığına o kdar emin olmuşum ki bi cesaret ekleyiverdim