• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar yardım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elgiva
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Elgiva

Ziyaretçi
merabalar, benim ufak bi sorunum var bi akıl danışayım dedim :delphin:
bizim okulda bi çocuk var ve ben dönemin başından beri yani 3 aydan fazladır bana baktığnı hissediyorum. tabi ben öyle sanmış da olabilirim. o bana baktıkça ben de daha fazla etkilenmeye başladım. böyle de kötü bi özelliliğim var çok çabuk eririm. geçen hafta arkadaşımın facebookdaki arkadaş listesinde onu gördüm adını falan ilk orda öğrendim benden hoşlandığına o kdar emin olmuşum ki bi cesaret ekleyiverdim :utangac: ertesi gün baktım kabul etmiş bu sefer ben rezil oldum diye düşündüm gurur yaptım birden ne alakaysa çok da sabırsız bi insanım hemen herşey oluversin istiyorum. siliverdim :bbo: biliyorum çok aptalca ama daha aptalcasını da yaptım msj attım facebook da bi daha eklememin sakıncası var mı diye :tomato: cevap yok tabi :1no2: bütün bunları hafta sonu yaptığım için rahattım hafta içi okula gidince 4 gün boyunca resmen saklambaç oyandım karşılaşmamak için ama en sonunda karşılaştık tabi ben kıpkırmızı olduğumu hissettm hemen uzaklaştım ordan... bu hafta sonu arkadaşlarım beni yine gaza getirdiler ve tekrar ekledim bu sefer reddetmiş :1no2: onunla aynı bölümde olan bi arkadaşıma sordum nası bi çocuk diye iyi biri sevgilisi var dedi emin misin ilişkisi yok yazıyodu dedim ayrılmıştır ozaman bilmiyorum dedi :sm_confused: napıcamı bilmiyorum bişey yapmam gerekiyo mu bu saatten sonra onu da bilmiyorum o yüzden size soruyorum uzun oldu kusura bakmayın şimdiden teşekkürler a.s.

bı ekleyıp bı sılmen kötü olmuş tabiki ya hıc eklemıcektın yada ekleyıp sılmıcektın sevgılısı olup olmadıgını oğren ona göre yaklas çocuga

face ne menem birşeydir anlamadım gitti. hayatın odağı sanki kütük mübarek.

orada "ilişkisi yok" yazması bu durum garantisi midir? hiç sanmam :kahve:

arkadaşında söylemiş iilişkisi olduğunu

uzak durmanda fayda var

yahu bu yeni nesil kızlar neden bu kadar aceleci.kızlarımız değişti ama erkek mantığında değişiklik yok.kaçan kovalanır.bunu duymadınız mı.neden ilk adımı atan siz oluyorsunuz.ilerde birlikte dahi olsanız bunlar başa kakınç olur.çünkü erkeklerimiz türk toplumun yaşıyor.hayatım madem ilk adımı atıyorsun sonra çocuk gibi saçma sapan davranışlar sergiliyorsun.alay eder gibi.çocuk çok haklı kabul etmemekte.şimdi ne yapmaya çalıştın amacın neydi ne yaptın.şimdi tutarsız bir kız çekici gelir mi.başta dengesizce bir tavır takınmışın.iyice eline yüzüne bulaştırmışın.daha ne olur bişey yapma.bırak zamana ilgisiz davran emin ol biraz zaman geçince eskiye döner.unutur ve adım atan o olur.

bence artık hiçbirşey yapma karşılaşıncada hiçbirşey olmamış gibi davran birşey olacaksa zatenolur

ben de olsam 2 kez eklemezdim seni...bence artık yapacağın hareketler için kendine düşünme payı ver..düşünmeden aceleci davranma.

teşekkür ederim yorumlarınız için çok sabırsızım zaten hep bu yüzden kaybediyorum mafoldumben

canım benim silmen kötü olmuş biraz hoşlandığını,ciddiye aldığını belli eder gibi olmuşsun ama dünyanın sonu değil tabi..
sen bak kendini de biliosun biraz aceleciliğini dizginlemeye çalış..yavaş ve mantıklı hareket et..
senden hoşlanıyorsa,sevilisi yoksa zaten gelir seninle konuşmaya adım atar..acele etmeopuyorumnanaktan

Back
X