kızlar yardım!!!!

sukufe123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
142
1
96
Ankara
arkadaşlar yeni bi ilişkiye başlamak üzereyim ama tereddüt ettiğim bazı konular var benimle bir ilişkiye başlamak isteyen kişi sürekli çok bilmiş edasında tmm biliyo ona bisözüm yok ama sürekli nasihat veriyo ve ben nasihat almaktan çok hoslanan biri değilim sanki benden çok büyükmüş gibi konusuyo sadece bi yaş buyuk benden bu arada ama bilmiyorum çok da yalan söylemiyo gereksiz iltifat yok doğruyu aklındakini hosuna gitmeyeni hemen söyluyo ama bilemiyorum ya yapabilir miyim acaba sizce dogru kişimidir

evet doğru kişi ya da hayır değil desek buna göre mi bir karar vereceksin?
merak ettim :26:
daha ilişkiye başlamadan sana bunları düşündürdüyse bence doğru kişi değil. :68:

hayır akrep burcu arkadaşlar ya aslında ben istemedim başta cok kaçtım ondan kararım olumsuzdu basta ama noldu bilemiyorum hergun aynı ortamda oldugumuzdan mı olsa gerek zamanla olabilir mi diye düşündüm tereddütlerim var çünkü ben onun yanında cok bilgisizmişim gibi hissediyorum kendimi egosu çok yuksek aşırı derecede kendine guvenyo ama neden benmle bu kadar ugrastı anlamadım sadece niye dediğmde artık ciddi düşnmek istyorum diyo bende tam olarak anlamış değilim

bu arada siz dogru deyince hemen dogrudur demem tabiki ama benm aklıma gelmeyen dikkat etmm gereken bazı konularda varsa siz söylersiniz bana yardımcı olursunuz diye düşünmüştüm arkadaşlar yanlış mı etmişim

yanlış yönlendirmek istemem ama en nefret ettiğim erkek tipi ukala erkek tipidir. öle ben herşeyi bilirim havalarında, sürekli nasihat eden,başı göklerde gezen erkek bi süre sonra canını sıkmaya başlar,batmaya başlar, problemler yaşarsınız.anladığım kadarıyla adam biraz bişiler biliyo ama bunu abartıp kendini yüksekten görür bi hali varsa sinirlerini bozar ilerleyen zamanlarda.

bu arada siz dogru deyince hemen dogrudur demem tabiki ama benm aklıma gelmeyen dikkat etmm gereken bazı konularda varsa siz söylersiniz bana yardımcı olursunuz diye düşünmüştüm arkadaşlar yanlış mı etmişim

yok hayır yanlış değil de anladığım kadarıyla sen bu kişiye karşı çok yoğun bir şeyler hissetmiyorsun.
hatta birtakım olumsuz özellikleri de var sana göre ki bence haklısın.
kimse yanında kendisine sürekli nasihat eden birini istemez sonuçta.
hayır kesinlikle doğru kişi değil diyemem ama bence ilişkiye başlamak için acele etmemelisin. :24:

evet biliyo ve bunları konusmaktanda hoslanıyo ben cok konusan bi insan değilmdir dinlemektende hoşlanırım aslında ama sonuçta aslan burcuyumdur nasihatten hoslanmam onda söyledm haytmda en nefret ettgm seydir nasihat almak dedim biraz sesini kesti işte ama yine devam edeektr sonuçta su özelliği hosuma gidyo gercekçi konusuyo bazen begenmedgi bişi varsa hemn söyluyo bunu gereksz iiltfat yok sırnasmıyo hani her dk araypda bezdrmiyo beni

tabi kızlar bunlar iyimi bilmyorum acaba iişimz dolayısylamı bukadar bilyo diyorm birz işkolk bizm şirketimizin kurucusu sonuçta bide kendini bana mı ispatlamaya mı çalışıyo acaba diyorum o yuzden mi böyle davranıyo ama yinede tereddt edyorum

bu nasihat verme yükseklerden bakma çok bilmişlik iyi değil.biliyosanda gösterme çabasına girme kardeşim..bunlar sorun olur cnm ilerden oturur seni durmadan eleştirir bunaltır.. herşeyi pat die söyleyen biriymiş bazen herşey heryerde sölenmez..bunlar beni iterdi açıkçası.. deneyerek tecrübe kazanabilirsin cnm ama kapılma benden tavsiye..

Benlik sahibi insanlardan uzak durmak her zaman akıllıcadır.
Öylesi insanda ne şans talih bırakır ne bet bereket.
Sen ona biraz ulubatlı hasan izlet bence.

Nedense kadınlar ukala erkeklerden hoşlanmadıklarını söylerler ama onlar tarafından beğenilmek, ilgi görmek hoşlarına gittiği için onlardan vazgeçmek de istemezler. Her şeye burun kıvıran adamın onları tercih etmesi gururlarını okşar. Gelin görün ki böyle adamlar -istinasız- kendilerine aşıktır ve bu, yarın bir gün şu an sizde beğendikleri, takdir ettikleri özelliklerinizi aynı şiddette sevmelerine mani olacaktır çünkü adam sizden önce kendine, egosuna aşıktır ve böyle bir adamın egosuna rakip olmak mümkün değildir. Hayat boyu bir yerde "Şöyle yapmadığın için böyle oldu, bak böyle yapsaydın şunlar olacaktı" diye kestirip atan, size tavsiye vermekten çok kendi dediğini empoze etmeye çalışan birine tahammül edemeyecekseniz vazgeçin... Şu an aşık falan da değilsiniz nasıl olsa, hoşunuza giden "Böyle bir adam bende ne buldu..." hissi. O da "Ciddi düşündüğüm için" diyerek kaçak güreşmiş zaten, demek ciddi düşündüğü başka biz kız da olabilir. Böyle adamlardan "çünkü sana aşığım"cevabını almak neredeyse imkansızdır... Hem aklına hem de kalbine hitap ettiğiniz kişiyi bulana kadar beklemek en iyisi galiba... Akıl vazgeçtiğinde kalp, kalp yorulduğunda aklıyla sahip çıkar en azından size... :42:

tşk ediyorum kızlar yardımlarınız için evett gerçekten ben aşık oldum filan demedi bana aslında biraz daha bekletmeyi düşünüyorum cvp için bide ben kızdım bana nasihat verme ben zaten biliyorum ama bildiğimi söylemyorum dediğimde bana kompleks yaptıgımı söyledi ben sana nasihat vermyorum dedi ama bilmyorum az daha gecsn zaman görcez ben mi kompleks yapyorm yoksa o mu çok bilmiş görücez ben burdan yazarım size kızlar

Bastan kafanda cok soru isareti olustuysa ve acabalar cogaldiysa yol yakinken tekrar dusun derim. Sonra uzulen sen olursun. Cunku gercekten karsina asik olacagin biri ciktigi zaman zaten bunlari dusunmezsin.

Gönüliliskilerinde bazen begenmedigin huyu görsen bilsen dahi bir zaaf olur nedensiz ve karsikoyamazsin bosuna dememisler zitliklar birbirini ceker diye :27: yolun basindasin simdiden daha düsünclerle bogusuyorsan sorunun cevabini Kendin verebiliyorsan (ki öyle)sürdürmenin bi anlami yok cünkü zaman gectikce baglandikca kafan dahada karisir

ben o zıtlıklara karşı koyamamıştım....

evlendim...

kısa süre sonra... boşandım...

kendimi aptal gibi hissediyorum...

Back
X