• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar yardım:(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Mrb kızlar sizlerin yardımına ihtiyacım var bundan 3 sene önce geçirdiğim depresyon sonunda iştahımı kaybettim resmen 3 senedir ilaçlarla yemek yiyorum onların iştahımı açmasıyla onları bıraktımı tekrar iştahsızlık zorla yemek yiyorum ya hayatımı alt üst ediyo bu sorun benim gibi olanlar var mı aranızda ne yapabilirim bilmiyorum başka bi doktoramı gitmem lazım :26:

bnce tekrar gitmelisin nasıl depresyonla iştahın kapandı inanamadım . buarada çok mu zayıfsın sen ? ama bnce kesinlikle doktoruna devam et :)

bnce tekrar gitmelisin nasıl depresyonla iştahın kapandı inanamadım . buarada çok mu zayıfsın sen ? ama bnce kesinlikle doktoruna devam et :)

ya depresyon geçirdiğimde mide bulantılarım vardı sonra düzeldim 1 sene kadar ama geçirdiğim depresyon tekrarlama yaptı maalesef tekrar yiyemedim doktorumla görüşüyorum zatende ilacı kullan diyo ama her sıkıntıda ilaca sarılmakta istemiyorum ilacı kullanıyosam çok iyi yiyorum ama bıraktımı tekrar yemek istemiyorum

Kaç kilosun boyun kaç bunlarda çok önemli önce bir doktora git ardından da spor salonuna yazıl spor salonunda zayıf olanlar için özel programlar var kg almaları için spor yaptıktan sonra iştahın açılır.

Kaç kilosun boyun kaç bunlarda çok önemli önce bir doktora git ardından da spor salonuna yazıl spor salonunda zayıf olanlar için özel programlar var kg almaları için spor yaptıktan sonra iştahın açılır.
şuanda özel bi hastanede diyetisyene gidiyorum onun programında 4 kilo aldım bi ayda ancak isteyerek yemiyorum ne zaman pskolog ilacımnı kullansam normal bi insan gibi gayet iyi yiyorum :1:boy 1.66 kilo 53 oldu 65 olmam lazımmış öyle dedi doktor

şuanda özel bi hastanede diyetisyene gidiyorum onun programında 4 kilo aldım bi ayda ancak isteyerek yemiyorum ne zaman pskolog ilacımnı kullansam normal bi insan gibi gayet iyi yiyorum :1:boy 1.66 kilo 53 oldu 65 olmam lazımmış öyle dedi doktor

1.66 boya 53 normal bence,65 boyuna göre çok fazla bi kg:ssz:

doktor abartmış.. o ne öyle yahu :53:
ben 161 boya 45 kiloyum bana çok iyisin diyolar da ben 3 4 kilo istiyorum.
ben de depresyon geçirdim canım 1 ay boyunca sabahları kustum sadece akşamları yemek yiyordum. zor da olsa atlattım
hala da iştahsızımdır ama bu yapı meselesi yani. ben de sipraktin içince ohhh be dünya varmış diyorum senin gibi. ilacı içince farkediyor o yüzden öyle düşünüyoruz.
geçmiş olsun :) :31:
şimdi baktım Beden kitle endeksin - 19 çok almak istiyorsan 55 falan olabilirsin de 65 ne :53:

Son düzenleme:

Boyunuza göre kg normal sayılır aslında 1.66 boya göre olacagınz kg en fazla 65-66 dır doktor biraz abartmış eger etiniz ve vucudunuz sıkı degilse 65 gelince daha kilolu gözükürsünüz.

Boyun 1.66 dr. 65 kilo mu ol diyor :53:

Çok ilginç çünkü ideal kilo boy ile 10 kg fark olmalı benim doktorumda böyle dedi. yani 1.65 ise 55 kilo gibi. Bende 1.66 ya 65 kilo fazla. Kilon gayet ideal.

bencede normal aynı boydayız ben hep 60 kilo olurum ama kilolu gösteriri aşağısıda bana yakışmaz ben şimdi 66 yım oda 7 aylık hamileyim ondan :D hamile olursan al kilo ama eğer yoksa 53 güzel kilo en fazla 55 ol yeter

doktor abartmış.. o ne öyle yahu :53:
ben 161 boya 45 kiloyum bana çok iyisin diyolar da ben 3 4 kilo istiyorum.
ben de depresyon geçirdim canım 1 ay boyunca sabahları kustum sadece akşamları yemek yiyordum. zor da olsa atlattım
hala da iştahsızımdır ama bu yapı meselesi yani. ben de sipraktin içince ohhh be dünya varmış diyorum senin gibi. ilacı içince farkediyor o yüzden öyle düşünüyoruz.
geçmiş olsun :) :31:
şimdi baktım Beden kitle endeksin - 19 çok almak istiyorsan 55 falan olabilirsin de 65 ne :53:

canım saol gerçekten rahatladım bende anoreksimiyim falan düşünmeye başladım sanırım bu depresyon vücuda müthiş zarar vererek gidiyo:2:

65 kilo bir insan olarak okuduklarım beni hayli üzdüyse :25: de bence de kilonla boyun gayet ideal, takma bence.

canım bnce hiç üzülme ya kilo almaktan kadar iştahsızlık kadar zor bişe yok vermek çok daha kolay
kiminin iştahı pekmezle bile açılıyor canım. ama benimki açılmıyor yani.
yapacak pek bir şey yok kabulleneceğiz.
Önemli olan ruh sağlığın.,tam düzelince iştahın da eskiye dönecek göreceksin. :32:
iştahım hiç yok derken
mesela yaz bakayım bir günde neler yediğini ilaç içmeden.

ya depresyon geçirdiğimde mide bulantılarım vardı sonra düzeldim 1 sene kadar ama geçirdiğim depresyon tekrarlama yaptı maalesef tekrar yiyemedim doktorumla görüşüyorum zatende ilacı kullan diyo ama her sıkıntıda ilaca sarılmakta istemiyorum ilacı kullanıyosam çok iyi yiyorum ama bıraktımı tekrar yemek istemiyorum

ilacı bir anda kesip yemek yememelisin diye düşünüyorum ilacının dozunu gittikçe azaltabilirsin günde 2 kez içiyorsan bu miktarı ufak ufak düşürebilirsin böylece vücudun daha kolay uyum sağlayacaktır

o kadar zayıf degilmişsin yani normalsin sen 65 kilo olursan bu seferde zayıflamak için diyetisyenlere gidersin ona göre yani bnce gayet idealsin :)

Back
X