kızlar yardım

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
kızlar cuma günü nst ye girdim sancım çıktı ve adet olucak gibi acayip ağrıyor doktor açılman var mı muayene edelim dedi ama açılmam yoktu açılma olması için ne yapmak gerek bileniniz var mı en azından açılmaya yardımcı olucak şeyler yazarsanız sevinirim :49:

kızlar cuma günü nst ye girdim sancım çıktı ve adet olucak gibi acayip ağrıyor doktor açılman var mı muayene edelim dedi ama açılmam yoktu açılma olması için ne yapmak gerek bileniniz var mı en azından açılmaya yardımcı olucak şeyler yazarsanız sevinirim :49:

canım kaç haftalıksın birde açılmadan kastın rahim ağzı açılmasımı yani ? kasılmalarınmı oluyor? düzenlimi düzensizmi?

şu an 37 haftalığım evet canım ağrılarım geceleri ve arada geliyor açıklık dediği rahim ağzı açıklığı olsa gerek bilgilendirirsen sevinirin açılma olması için ne yapmam gerek

şu an 37 haftalığım evet canım ağrılarım geceleri ve arada geliyor açıklık dediği rahim ağzı açıklığı olsa gerek bilgilendirirsen sevinirin açılma olması için ne yapmam gerek

bu ayda bebeğin doğum kanalına yerleşiyor canım. rahim ağzı açılmasını doktor nasıl sana soruyor açıkçası anlayamadım. bebek doğum kanalına yerşeltiği için kasılmaların olur. düzensiz kasılmalarda sorun yok ancak düzenli kasılmaların oluyorsa doğum eyleminin başladığını gösterir bu. kasılmaların istirahat etmekle geçmiyorsa doktora bir görün.. birde halk arasında nişan denen bebeğin serviksteki koruyucu tıkacı bu ayda atılır hafif kanlı sümüksü bir akıntı gelir genelde bundan 2 gün sonra doğum başlar. kanaman olduğunda veya suyun geldiğinde mutlaka hastaneye gitmelisin.. Allah kolaylık versiiiinnn :)

Arkadaşım açılma için senin bir şey yapmana gerek yok ben doğum yaptığım gün doktora gittiğimde saat 11:00 civarında 1 cm açılmam vardı. yarım saat 1 saatte bir dokotr kontrol ediyordu 2 cm - 3 cm falan ödüm patladı sürekli sancı çekicem açılmıycak diye ama saat 2 de doğum yaptım...Rahat ol kasma kendini zamanı geldiğinde olur herşey...

Back
X