Bebek Beslenmesi kızlar yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
bebeğim 5. ay 10 günlük kaşık mamasıda yiyor bibron maması olarakta aptamil 2 içiyor fakt iki gündür ishal gibi aptamil 2 ishal yapmış olailir mi? birde öenereceginiz biberon maması hangisi?

bebeğim 5. ay 10 günlük kaşık mamasıda yiyor bibron maması olarakta aptamil 2 içiyor fakt iki gündür ishal gibi aptamil 2 ishal yapmış olailir mi? birde öenereceginiz biberon maması hangisi?

canım belkii yediği birşey alerji yapmıştr..yoğurt falan verdınmii? bende 2 no kullanırm 6aylık bzim öle bi sorunumz olmadı

Anladim.canim. birde burda salgin vat bulanti ishal vr ateş buyuk kucuk herkeste belki ondada olmuştur bu aklima gelmedi peki aptamil 2 mi yoksa baska devam sutu mu hangisini onerirsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de kızımı aptamil ile büyüttüm.
Maaşallah hiç de sorun yaşamadık.
Fakat kullananlardan duyduğum kadarıyla hipp ve sma marka mamalar da çok iyiymiş.

canım bence aktamile devam et. biberon maması önerim yok fakat arı mama var. arı mama. tabakla veriyorsun. kaşık maması yiyiyorsa verezilirsin. yatmadan önce ver çok güzel tutuyor. gece mesela 10 gibi filan ver 4-5 gibi filan mama ister bidaha. bu arada anne sütü emmiyor mu?

Yok canim.anne sutu almiyor emmeyi reddetti malesef o yuzdrn mama takviyesi yapilio mecbur sanki biberon mamasini severek icmio icmek istemio napcam bilemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

valla benim ufaklık sma içiyo tadı çok kötü ama çokta seviyo bıdığım :) ama kakası baya kıvamlı oluyo çoğu kişide kabızlık yapıyomuş ben memnunum eğer ishali yeşil ve sümüksü yapışkan değilse korkma üşütmüştür bol bol sıvı şeyler içir canım ama yinede bir dra götür erik falan verdiysen oda ishal yapmış olabilir verdiklerinede dikkat etmen lazım geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…