Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Anladim.canim. birde burda salgin vat bulanti ishal vr ateş buyuk kucuk herkeste belki ondada olmuştur bu aklima gelmedi peki aptamil 2 mi yoksa baska devam sutu mu hangisini onerirsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladim.canim. birde burda salgin vat bulanti ishal vr ateş buyuk kucuk herkeste belki ondada olmuştur bu aklima gelmedi peki aptamil 2 mi yoksa baska devam sutu mu hangisini onerirsiniz
Ben de kızımı aptamil ile büyüttüm.
Maaşallah hiç de sorun yaşamadık.
Fakat kullananlardan duyduğum kadarıyla hipp ve sma marka mamalar da çok iyiymiş.
canım bence aktamile devam et. biberon maması önerim yok fakat arı mama var. arı mama. tabakla veriyorsun. kaşık maması yiyiyorsa verezilirsin. yatmadan önce ver çok güzel tutuyor. gece mesela 10 gibi filan ver 4-5 gibi filan mama ister bidaha. bu arada anne sütü emmiyor mu?
valla benim ufaklık sma içiyo tadı çok kötü ama çokta seviyo bıdığım :) ama kakası baya kıvamlı oluyo çoğu kişide kabızlık yapıyomuş ben memnunum eğer ishali yeşil ve sümüksü yapışkan değilse korkma üşütmüştür bol bol sıvı şeyler içir canım ama yinede bir dra götür erik falan verdiysen oda ishal yapmış olabilir verdiklerinede dikkat etmen lazım geçmiş olsun