Merhaba kızlar. Size bir şey danışmak istiyorum daha doğrusu anlatmak istiyorum

Kısa keseceğim. 3.5 yıllık bir ilişkim var(dı). Her şey çok güzel gidiyordu üniversiteden beri arkadaşız. Ben onun ailesiyle tanıştım, evlerine yemeğe gittim, o benim annemle tanıştı. Herkes özenerek bakardı bize. Aramızdaki tek sorun benim kıskançlığımdı. (Akrep burcu kadınıyım

) 1 ay öncesine kadar ara vermeye karar verdi, bunaltmışım onu vs. Ben geçen yıl mezun oldum baloma vs her yere geldi, O da bu yıl oldu baloya çağırmasına rağmen teklifini geri aldı. Baloda onu mutsuz edecekmişim, kıskançlık yapabilirmişim vs. Hayatımda yediğim en büyük kazık bu oldu galiba ve ben o baloya çağrıldığım halde gidemedim... Bana göre çok önemli ona göre oldukça önemsiz bir durum. Buna isyan ettiğimde de suçlu ben oldum. Şimdi ise yeniden denemeyi düşündüğü için arkadaş gibi takılıyoruz arada nasılsın vs yazıyor. İlişki durumu falan zaten kaldırdı. Gayet soğuk, kaba saba şekilde konuşuyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Yazmamaya çalışıyorum ondan bekliyorum biraz farkına varsın diye. sürekli hayırlısı, olacağı varsa olur ağırdan almak lazım birden olmaz vs diyor. Ne çekip gidebiliyorum ne de sabırla bekleyebiliyorum... ( Kıskançlık ise kendisi fazla geniş olduğu için benim ufak tefek kıskançlıklarım ona dağ gibi geliyor)