kızlar yardım

hll8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2013
175
16
48
İstanbul
ben ameliyat olalı 4 gün oldu ama burnum zonkluyor basınç hissediyorum normalmi

3.haftam dolmak üzere dediğin şeyler bende de var. zonklama özellikle iğne batıyor gibi oluyor. eğer çok ağrı hissedersem ağrı kesici alıyorum kesiyo kısa sürede olsa...

açık yöntemle yapıldı. kemik kırıldı. benim ilk ameliyatımdı ama başka işlemlerde yapıldı 5 saat sürmüş. şuan morluklar bayağı azaldı. sadece şişlik ve ödem var burun içinde...

çok uzun sürmüş canım ya birde korkunç ağrılaım oldu kime sorsam hiç ağrısız olmuş bende öldüm öldüm dirildim

Benim de oyle ilk 1 ay burnuma igne batiriliyo gibi saniyelik acilar giriyordu yeni damarlar olusuyomus kesilen yerlerde ondan olurmus. Zonklamalar odemlerdendir bence odem topluyo burnun iyilesmek icin:) sakin ol onemli bisey degil.

Benim de oyle ilk 1 ay burnuma igne batiriliyo gibi saniyelik acilar giriyordu yeni damarlar olusuyomus kesilen yerlerde ondan olurmus. Zonklamalar odemlerdendir bence odem topluyo burnun iyilesmek icin:) sakin ol onemli bisey degil.
inşallah canım şimdi esas alçılar çıkarken panik alıyor beni inşallah piişman olmam kötü çıkmaz

kızlar kafamı sağa koysam burnum sağa, sola koysam burnum sola kayıyomuş gibi hissediyorum. bu normal mi?

lütfen birileri cevap yazsın. ameliyat olalı 17 gün oldu. yan yatınca burnum o tarafa yatıyor gibi hissediyorum. neden olabilir bu. daha önce aynı şeyi yaşayan yok mu

lütfen birileri cevap yazsın. ameliyat olalı 17 gün oldu. yan yatınca burnum o tarafa yatıyor gibi hissediyorum. neden olabilir bu. daha önce aynı şeyi yaşayan yok mu
Hissetme o halde, ben daha büyük hisler yaşadım hatta şu anda psikolojik tedavi görüyorum duygusal travma sonraası stres bozukluğu yani anksiyete. burun estetiğimin 3. ayındayım ve emin ol; hepsi geçecek. boşuna kendimizi korkutmuşuz.

babada sanki kuçulmedi gibi geliyor henüz alçıda çıkınca alçım kabus yaşamaktan çok korkuyorum alçıma 2 gün kaldı çok tuhaf bir his

normal canım evet aynı hisleri ben de yasadım 2 ay oldu yeni yeni geçmeye basladı.

normal canım evet aynı hisleri ben de yasadım 2 ay oldu yeni yeni geçmeye basladı.

Kızlar sağolun bu hissi ilk yaşadığım gün ne yanlis yaptım ben diye çok korktum ama sabah kalktığıMDA o his yoktu çok enteresan

Kızlar bende dun oldum bı taraf daha şış egrı gbı duruyor gecıcıdır bu dımı

babada sanki kuçulmedi gibi geliyor henüz alçıda çıkınca alçım kabus yaşamaktan çok korkuyorum alçıma 2 gün kaldı çok tuhaf bir his
Canim benim ucu degisti ama sanki buyuklugu ayni gibi ama bu sislikten dolayi boyleymis yani cikinca hala ayni hatta daha iri gibi gelicek sana panikleme sakin

Canim bende olmadi belki esit derece donuyorumdur gece ama boyle oldugunu cok duydum gece bi tarafina cokkk yatarsan sabah o tarafi sis olarak yamuluyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…